Haberler

Beşiktaş'ın Toplam Borcu 1 Milyar 885 Milyon 855 Bin 665 Lira

Güncelleme:

Düzenlenen Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş'ın net borcunu açıklandı. Siyah beyazlı ekibin 30.09.2017 tarihi itibari ile net borcu 1.885.855.665 Türk lirası olarak açıklandı.

Beşiktaş'ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi. Divan Kurulu toplantısında kulübün net borcunu açıklandı. Buna göre siyah beyazlı ekibin 30.09.2017 tarihi itibari ile net borcu 1.885.855.665 Türk lirası olarak açıklandı.

Beşiktaş Kulübü Derneği ve grup şirketleri ile Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin toplam borcu, 1 milyar 885 milyon 855 bin 665 lira olarak açıklandı.

Vodafone Park moda merkezinde gerçekleştirilen olağan divan kurulu toplantısında, denetleme kurulu, siyah-beyazlı kulübün mali durumuyla ilgili bilgi verdi.

BEŞİKTAŞ'IN ALACAĞI 283 MİLYON 297 BİN 218 TL

Beşiktaş'ın alacağı 283 milyon 297 bin 218 lira olarak bildirilirken, "ödemelerin dövizle olması" neden olarak gösterilerek net borç miktarının 1milyar 602 milyon liraya çıktığı aktarıldı.

Borcun 95 milyon 951 bin lirasının Yıldırım Demirören'e olduğu açıklandı.

İşte Beşiktaş'ın alacak ve borçlarını gösteren çizelge:

Divan Kurulu toplantısında konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şunları söyledi;

"BU BİZİM GERÇKLERİMİZDİR. BUNDAN KAÇAMAYIZ"

Bizim Beşiktaş'ı aldığımız dönemdeki ortamı hepimiz hatırlıyoruz. Ne şekilde bir ortam alındığı ortada. O gün itibariyle Beşiktaş'ın gelirinin %35'i faize gidiyordu. Gelirin 2 misli gideri vardı. Gelirin büyük kısmı de temlik edilmişti. O günlerde Beşiktaş'a olan güveni hepimiz biliyoruz. Aradan 6 seneye yakın geçti. 180 milyon Dolar'ın üzerinde faiz ödedik bu süreçte. Bu bizim gerçeklerimizdir. Bundan kaçamayız. 80 milyon dolar geliri olan, 30 milyon dolar faiz ödeyen bir Beşiktaş vardı. Futbol takımımızın durumu, stadımız ve rakiplerimize olan bütçe genişliğimiz ortada.

"TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL STAINI YAPTIK"

Denetleme Kurulu, Beşiktaş'ta çok şeffaf olarak çalışmalar yapmaktadır. Bu konuda bir sıkıntı yok. Kurullar hangi belgeyi isterse bakabilir. 6 sene önce "Bugün geldiğimiz noktaya geleceğiz" deseydim, çoğunuz bana "hayal" derdi, ama bugün bu noktadayız. Ortada olmayan, izni alınmayan bir stat yaptık, Türkiye'nin en güzel stadı. Bazı konularda yapılan eleştiriler beni üzüyor. Hakikaten hata mı yaptık diyorum kendi kendime. Kişisel kıskançlıklar bizim şevkimizi kırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tevfik Yamantürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Adinizi yazmayiniz:

Yalan haber besekiktasin imfy borc verecek kadar zen gin bnce

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title