Haberler

Beşiktaş, Alanyaspor'un eski golcüsü Cisse'yi yeniden gündemine aldı

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın ardından bir hamle daha yaptı ve geçen sezon Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Papiss Cisse'yi bir kez daha listesine aldı.

Forvet arayışlarını sürdüren ve eski futbolcusu Vincent Aboubakar'la anlaşan Beşiktaş, bir golcü daha transfer etmek için girişimde bulundu.

Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda önceliğini Nikola Kalinic'e veren ancak Hırvat golcünün Roma'ya gitmek istemesinden dolayı listesindeki alternatiflere yönelen Beşiktaş, Papiss Cisse ile bir görüşme daha yaptı.

Alanyaspor'dan ayrıldıktan sonra bonservisini eline alan ve 2 yıllık garanti sözleşme arayan Papiss Cisse, 1.5 milyon euro da ücret istiyor.

700 BİN EURO TEKLİF EDİLDİ

Aboubakar ile anlaşmasının ardından forvet hattını "ikilemek isteyen" siyah beyazlı yönetim, Cisse ile de masaya oturdu ve 1+1 yıllık sözleşme ile 700 bin euro da maaş önerdi.

(Kaynak: Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Vincent Aboubakar Papiss Cisse Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

yazıklar olsun:

işte bu yüzden bi halt olmuyo neden açıklıyorum; siz transferleri hep son güne bırakırsanız ki bu türkiyede bu şekilde her zamn dolayısıyla da 2 sıfır yenik başlıyoruz tüm maçlara bu nedir ya şampiyonlar ligi gitti , uefa gitti, ligde zaten puan kayıpları başladı hiç bir kupada yoksun böyle transfer mi olur niye vakitli alıp hazır maçlara çıkarmıyoruz yazıklar olsun bu anlayışa istersen ronaldoyu alın şu saaten sonra ne maçı izleyecez izlenecek bir maç kalmadı futboldan soğuttunuz bee. . .

16
2
yanıtYanıtla
YAĞIZ:

Ahmet Nur Çebi yi BAŞKAN yapan zihniyet sizi Allaha havale ediyorum.

9
4
yanıtYanıtla
geçip giden yılların ardından yakılan ağıtlar:

nasıl olsa avrupa ligi de gitti. kendi liginde üç beş maç alır yatarsın orta sıralarda bitirirsin ligi. o kadar kötü ki halimiz. yıllardır rezil oluyoruz. 5 sene önceki ruh nerdeeeeee

8
3
yanıtYanıtla
NİNETEEN ZERO THREE:

Sen Beşiktaşlı mısın ? Yıllardır derken kaç senedir sence ? Daha iki sezon önce 2 yıl üst üste şampiyon bizdik nasıl yani yıllardır demişsin !

yanıt0
yanıt0
KİCKBOXER:

TRANSFERLERE GEL REZALET TEK KELİME GS VE FB YAPTIĞI TRANSFERLERLE ADAMLAR LİGİ DOMİNE ETMEYE HAZIRLANIYOR BİZ EMEKLİ OLACAK YAŞLILARI TOPLUYORUZ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN GİDİN SAYIN ÇEBİ

5
0
yanıtYanıtla
maho:

Olan oldu bu seneyi yok sayın adam gibi bir takım kurun bırakın bit pazarına düşmüş topçularla uğraşmayın

2
0
yanıtYanıtla
.....:

Para yok borç batağındalar!

yanıt0
yanıt0
Nirvana:

Almayın başkasını . Abubakar Larin , Güven ve Umut var . Daha ne olacak ? Güven hepsinden iyi . Yedek kalmamalı .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title