Haberler

Berkay'ın Eşine Sarkıntılık Yaptıktan Sonra Burnunu Kıran Arda Turan, Silahla Hastaneye Gitti

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin dün gece bir gece kulübünde kavga etti. Arda Turan'ın Berkay'ın eşine asılmasıyla başlayan kavgada Arda, silah alarak hastanede yatan Berkay'ın yanına gitti.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün gece Emirgan'daki ünlü gece kulübü Gizli Kalsın'da kavga etti. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı iddia edilen kavganın perde arkası ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı için ameliyat olduğukavganın ardından yıldız futbolcunun silahla hastaneye gittiği ortaya çıktı.

"SİLAHLA HASTANEYE GİDEREK 'BENİ ÖLDÜR' DEDİ"

Arda Turan'ın burnu kırıldığı için ameliyat olan Berkay'ın operasyondan önce yanına silahla giderek "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" dediği iddia edildi.

Berkay'ın Eşine Sarkıntılık Yaptıktan Sonra Burnunu Kıran Arda Turan, Silahla Hastaneye GittiBerkay-Özlem Ada Şahin

"ARDA BİR ANDA YUMRUK ATTI"

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, dün gece gittikleri mekanda kocası ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet'e açıkladı. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlatıkları ve Esin Övet'in yazısı:

"Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı.

Berkay'ın Eşine Sarkıntılık Yaptıktan Sonra Burnunu Kıran Arda Turan, Silahla Hastaneye GittiArda Turan ve Aslıhan Doğan

"BERKAY KANLAR İÇİNDE KALDI, ARDA'NIN KARISINI TANIYORUM"

Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyat oldu. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?"

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan kavga Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (107)

kaan:

ben sporcunun zeki, çevik ve Ahlaklısını severim.

64
4
yanıtYanıtla
Essinante:

Berkay''ın Eşi olmuş veya olmamış. Önemli olan bu şahsiyetsizin yaptığı davranıştır.

31
2
yanıtYanıtla
GSLİ:

EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSALAR EŞŞEK YİNE EŞŞEKTİR.

30
2
yanıtYanıtla
Sevgi öztürk:

Arda turan nihat doğan ikilisi aynı karakterde

29
2
yanıtYanıtla
Serhan Mukan:

Arda Turan ı Türkiye A milli takımında görmek istemem

28
2
yanıtYanıtla
Salih:

Boş konuşmayın adamın karisina askkntilik yapmış ne olacak sizi batılı medeniyetine ayak uydurmaya çalışan namustan anlamayan mahlukatlar

25
4
yanıtYanıtla
BUZZY:

Arda bu olay la cenazesinin üzerine mum dikmiş oldu zaten karizma yerlerde daha artık iyice dibe battı demektir kendine yeni çevreler edinsin mesela nihat doğan la takılsın

26
1
yanıtYanıtla
Pasha:

Terbiyesiz Arda. . . kendi kendini bitirdin Türk milletinin gözünde

25
1
yanıtYanıtla
Ramazn hacı:

Dızo ya bak salça olmadıgı kız kalmadı.sanki 7 köyün agası.sonun ibo gibi olur arda benden söylemesi

25
1
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

BU KİŞİ ARTIK ÇOK İLERİ GİTTİ SİLAH RUHSATININ İPTAL EDİLMESİ LAZIM.EH BU YAŞTA BU PARA OLUNCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title