Haberler

"Ben olsam Mesut'un heykelini dikerim" diyen Mustafa Cengiz'den Erencan tepkisi: Şark kurnazlığı yapıyorlar

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini değerlendirdi ve "Adam 18 milyon euro alıyor ama 3 milyona tuttuğu takıma gidiyormuş. Ben olsam o adamın heykelini dikerim" dedi. Cengiz ayrıca, Erencan Yardımcı'nın 4.2 milyon TL'lik transfer bedeli eleştirilerine tepki gösterdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'in heykelini dikmesi gerektiğini ifade ederek maliyet göndermesi yapan başkan Mustafa Cengiz, "Ben kendimi değerlendiremem. Fakat, menajerlerin gazına gelip ortalığı ayağa kaldırmayın. Bugün varız, yarın yokuz. Oylarınızla seçtiğiniz insanlara güvenin. Bir şey demiyorum. Millet alıyor. Adam 18 milyon euro alıyor ama 3 milyona tuttuğu takıma gidiyormuş. Ben olsam o adamın heykelini 50 metreye bir stadın önüne dikerim" şeklinde konuştu.

"ŞARK KURNAZLIĞI YAPIYORLAR"

Mustafa Cengiz, 19 yaşındaki futbolcu Erencan Yardımcı'nın 400 bin euro bedelle Boluspor'a transfer olması sonrasında yapılan eleştiriler hakkında da konuştu.

Transfer süreci hakkında konuşan başkan Mustafa Cengiz, "Erencan, konusunda çok ayıp ediyorlar, 1-2 tweet gördüm rakiplerin taraftarlarından. Siz diyorlar, 100 bin euro eden bir futbolcuyu 4 milyon küsura nasıl yolladınız. Transfermarkt mı oldun, orada da şüpheler var. Siz 100 bin euroluk, menkul gibi değerlendiriyorlar, 4 milyon 200 bine nasıl sattınız diyor. Euro mu, TL mi rakam yok, belirsiz. Köylü kurnazlığı, şark kurnazlığı. Köylüler efendimiz ama benim kastım başka. 400-500 bin euroya neden Erencan'ı sordunuz. O da bizim geleceğimiz. Çünkü, oynamak istiyorlar. U16-17 kalktı, rezerv lig harekete geçemedi. Bu futbolcular paslanacak ölecek. Boluspor'da oynarım diyor gidiyor. Öbür Erencan ben Eyüp'te oynarım, forvette boşluk var diyor." dedi.

"BEDAVA VERDİK, KİMSE SORMADI"

Ali Yavuz Kol ve Emin Bayram'ı bedava verdiklerini ve kimsenin bir şey sormadığının altını çizen Mustafa Cengiz, "Erencan, hocamızın gelecekleri. Biz bunlara dayanarak Ozan Kabak gibi ilerliyoruz. Bizim en büyük güvencemiz bu gençler. Evvelsi gün bana bir futbolcu geldik. 21 kişilik kadromuzda olan bir futbolcu. Biz bu oyuncuyu, Boluspor'a bedava verdik. Ali Yavuz Kol'u da bedava verdik. 1 kişi sordu mu, rakiplere soruyorum, bizim müzmin muhaliflere soruyorum, onlara da Allah selamet versin. 1 kişi sordu mu Emin Bayram neden bedava Boluspor'a gitti?" şeklinde konuştu.

"G.SARAY LİMİTLERİN İÇERİSİNDE KALDI"

Galatasaray'ın limitlerin içerisinde kalarak transferler yaptığını dile getiren Mustafa Cengiz, "Yok kardeşim. Biz limitler içinde kaldık. Soruyorum, ben TFF ve Kulüpler Birliği toplantısında da sordum. 21 kulüp var. Hepsi dinliyor. Açıklayın dedim. Hayır hangi kulübün, ne kadar açığı var. Açıklanmadı. Dediler ki, mahremiyet. Yahu kardeşim benim 490 küsur, öbürünün 350 küsur limiti var. Bu aldatıcı. İnsanlar zannediyor ki, ben 490 harcayabilirim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

FB Lİ:

Parrraaaa varr parraa koççuuuuum :)) ahhahahahah

17
11
yanıtYanıtla
gs li:

o paralar elinize patlarsa görürsün

yanıt5
yanıt7
FB Lİ:

KİMDE PATLADIĞI BELLİ. . .

yanıt2
yanıt3
GSLİ:

Koçum değil Koçun. Başarı gelmediği zaman Aziz yıldırım gibi Faizi ile alacak verdiklerini merak etme.

yanıt5
yanıt1
memoli:

asıl şark kurnazlığı sizinki ayıptır milletin zekasıyla oynamaya kalkışmayın Eyupsporda o para var mı? Evet Oynatmayacağınız gençleri bedava verin gitsin oynasınlar alkışlarım ama . . . .

11
17
yanıtYanıtla
TYC:

hocam hocam. . . 1905 tl ye imza attığına inanıyosun da, 3milyon euro ya imza attığına niye inanmıyosun. . .

10
15
yanıtYanıtla
Ft:

İnanmıyorum dememiş ki büyük fedakarlık demiş adam

yanıt3
yanıt0
kadir kara:

La paranız yok kunuşuyorsunuz .

12
7
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Bağış kampanyası yapıyorlar diye Fenerle kafa buluyordunuz, siz de yapmaya başladınız ama sizin taraftar elini cebine atmadı. Sizinkiler atmaz sadece konuşur. Terimin 1905 Tl maaşı ne oldu? Brüt mü net mi? Bırakın Allah aşkına millete name yapmayın

10
6
yanıtYanıtla
vanlı metin:

sizin paranız var neye yarıyor televizyonlara bas bas bağırıyorsunuz para verindiye hakem yardımı almadan pendiki bile yenemiyorsunuz oyuncu çöplüğü

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title