Haberler

Belediyeden Öğrencilere Destek

Çankırı Belediyesi tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımlar yapıldığı bildirildi.

Çankırı Belediyesi tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımlar yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim ve öğretim kalitesinin arttırılması ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için okullara desteğe devam ettiklerini ifade etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Dinç, "Her yıl eğitime destek amaçlı yapılan yardımlar kapsamında bu yıl da 4 bin 208 öğrenciye kaban, 4 bin 190 öğrenciye ise kışlık bot yardımı yapacağız. Yardımlar, okul idarelerince belirlenen öğrencilere ulaştırılmaya başlandı." diye konuştu.

Eğitim için her türlü desteği sağladıklarını aktaran Dinç, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu yıl eğitime destek çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 5 bin öğrencimize çanta yardımı yaptık, 842 aileye de çocuklarının okul masraflarına yardımcı olması için kırtasiye çeki ulaştırdık. Havaların soğuması ile birlikte ihtiyaç sahibi 8 bini aşkın öğrencimizin kışlık botlarını veya kabanlarını ulaştırmaya başladık."

Çankırı Belediyesi'nin Öğrencilere Desteği Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi'nin eğitim öğretim kalitesinin arttırılması ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için okullara desteği devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitim alanındaki hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor.

Çankırı merkezde bulunan okullara teknik donanım desteği sağlayan Belediye, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve kaban yardımlarını da ulaştırmaya başladı. Her yıl eğitime destek amaçlı yapılan yardımlar kapsamında Başkan Dinç, bu yıl da 4 bin 208 öğrenciye kaban, 4 bin 190 öğrenciye ise kışlık bot yardımı yapacaklarını bildirdi. Yardımlar, okul idarelerince belirlenen öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

Dağıtımdan önce kaban ve kışlık botları tek tek kontrol eden Dinç, " Bu yıl eğitime destek çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 5 bin öğrencimize çanta yardımı yaptık, 842 aileye de çocuklarının okul masraflarına yardımcı olması için kırtasiye çeki ulaştırdık. Havaların soğuması ile birlikte ihtiyaç sahibi 8 bini aşkın öğrencimizin kışlık botlarını veya kabanlarını ulaştırmaya başladık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İrfan Dinç Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title