Haberler

Belçikalı Öğretmenler Çankırı'da

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Comenius Kapsamında, Belçikalı İki Öğretmen Çankırı TOBB İlköğretim İlköğretim Okulu ile İşbirliği Yapmak Üzere Çankırı'ya Geldi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Comenius kapsamında, Belçikalı iki öğretmen Çankırı TOBB İlköğretim İlköğretim Okulu ile işbirliği yapmak üzere Çankırı'ya geldi.

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner'i makamında ziyaret eden Belçikalı öğretmenler Angeligve Raes ve Anne Taffeiren, proje hakkında bilgi sundu. Okul Müdürü Şerafettin Erdoğan ve ilgili öğretmenlerin olduğu görüşmede yöresel yemeklerin tanıtımı için ön hazırlıkların yapılacağı bildirildi.

Ön hazırlıklar için geldiklerini ifade eden Belçikalı öğretmenler, proje başvurularının Mart ayı içinde yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları birimiyle koordineli yürütülecek proje çalışmalarında, proje ortağı okulların kültürel açıdan birbirlerini tanımalarına yönelik ne gibi çalışmaların yapılabileceği konusunda da çalışmalar yapacak. İtalya, İspanya, Romanya, Polonya ve İrlanda'dan birer okulun da ortak olarak katılacağı projenin 2007-2009 yılları arasında yürütülmesi planlanıyor.

(BÖ-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title