Haberler

Beko Basketbol Ligi

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi'nin 21. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Pınar Karşıyaka Maçından Galibiyetle Ayrılmayı Hedefliyor. Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, Sert Savunma Yapıp, Savaşıp Pınar Karşıyaka Maçını Kazanacaklarını Söyledi.

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi'nin 21. haftasında kendi evinde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, sert savunma yapıp, savaşıp Pınar Karşıyaka maçını kazanacaklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nin ikinci yarısında iyi basketbola karşın, oynadığı 5 maçın 4'ünü kaybeden Kepez Belediyespor, Cumartesi günü saat 16.00'da Dilek Sabancı Spor Salonu'nda karşılaşacağı İzmir temsilcisi önünde şeytanın bacağını kırmak istiyor. Dilek Sabancı Spor Salonu'nda günde iki antrenmanla Pınar Karşıyaka maçına hazırlanan Kepez Belediyespor'da, oyuncuların istekli ve hırslı çalışmaları teknik heyeti sevindirdi.

Ligin ikinci yarısında oynadıkları 5 maçtan sadece birini kazanabildiklerini belirten Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, "İkinci yarı, ilk yarıya oranla daha zor geçiyor. Birçok takım küme düşme mücadelesi veriyor. Bazı takımlar da play-off'a çıkma hesabı yapıyor. Bundan dolayı takımlar maçlara daha iyi konsantre oluyor ve maçlar çok zor geçiyor. İlk kez mücadele ettiğimiz ligde kalmayı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek için de çok mücadele edip, kalan maçlarımızda alabileceğimiz kadar galibiyet almaya çalışacağız ve ligde kalacağız" dedi.

Sabit Hadzic, normal süresi berabere biten ve uzatma bölümünde kaybettikleri Casa Ted Kolejliler maçının yenilgisini de, sert ve kasti fauller sonrası yaşanan sakatlıklara bağladı. Hadzic, "TED maçını uzatma bölümünde şanssız bir şekilde kaybettik. Kasti faul sonrası sakatlanan Tomislav Ruzic ve Keith Simmons, 4. çeyrek ve uzatma bölümü olmak üzere 15 dakika oynayamadı. Maçın bitimine 6 dakika kala Ufuk Kaçan ve Güven Esmer de 5 faul alarak oyun dışı kaldı. Maçı, 1 yabancı ve 4 Türk oyuncu ile tamamladık. TED ise 4 yabancı ile oynadı. Dezavantaja rağmen maçın son saniyesine kadar çok iyi mücadele ettik, savaştık ama maçı kaybettik" şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyaka maçını mutlaka kazanmaları gerektiğinin altını çizen Hadzic, "Ligin İlk yarısında İzmir'de Karşıyaka ile başa baş mücadele ettik. Ligimizin en iyi takımlarından biri olan Pınar Karşıyaka ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Cumartesi günü de iyi oynayarak, savaşarak maçı kazanmak istiyoruz. Son beş maça bırakmadan, Pınar Karşıyaka maçını alarak, ligde kalma hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Lig tarihine baktığımızda 10 galibiyet alan hiçbir takım düşmedi" dedi.

Antalyalılar'a 'Salona gelin' çağrısı da yapan Hadzic, "Seyircimiz, bize çok iyi destek veriyor ve bu destekle çok daha iyi oynuyoruz. Ligde kalmak için bir galibiyete ihtiyacımız var. Cumartesi günü de seyircimiz salona gelerek, ligde kalma mücadelemize katkıda bulunsun" ifadelerini kullandı.

(SÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title