Haberler

Başkan Yemenici, Yeni Projeler Üretiyor

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak ve ilçe halkının yaşamını kolaylaştıracak projeler üretmeye devam ediyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak ve ilçe halkının yaşamını kolaylaştıracak projeler üretmeye devam ediyor.

Yalnızca Akçakoca için değil bölge halkı için de 'nefes alma' potansiyeli oluşturacak olan ve 'dev proje' olarak adlandırılan 15 Temmuz Şehitler Parkı projesinin ardından, yine bölgedeki diğer belediyelere örnek oluşturabilecek nitelikte bir proje daha hayata geçiyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca içme suyu barajından yeni içme suyu arıtma tesisine suyu taşıyacak olan ana isale hattı üzerine 2 adet Mikro Hidroelektrik Santral ( Hes ) kurulacağını ve bu santraller sayesinde Akçakoca'nın kendi elektriğini üreteceğini müjdeledi.

Santralde üretilecek elektriğin yaklaşık 2 milyon kilovat saat olacağını belirten Yemenici ilçe ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağlanacağını söyleyerek şu ifadelere yer verdi: "Akçakoca Belediyesi olarak yakın zamanda önemli bir işi hayata geçireceğiz. İçme suyu barajımızdan yeni içme suyu arıtma tesisine suyu taşıyacak olan ana isale hattımız üzerinde iki adet mikro HES kurarak kendi elektriğimizi üretmeye başlayacağız. Bütün kanuni süreçleri tamamlanmak üzere olan projemiz hayata geçtiğinde yaklaşık 2 milyon kilovat saat elektrik üretecek olan mikro HES'lerimiz ekonomik anlamda da belediyemize ve ilçemize katkı sunmuş olacak. Yeni dönemde sunacağımız yeni pazar yeri projemizin çatısını da yenilenebilir enerji sistemleri ile, güneş enerjisi panelleri ile kaplayarak projemizi gerçekleştirecek, oradan da ciddi boyutta elektrik üreteceğiz. Her şey Akçakoca için." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cüneyt Yemenici 15 Temmuz Akçakoca HES Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
title