Haberler

Başkan Tekin'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94’üncü yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94'üncü yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlüğün temelidir ve sonsuza dek yaşayacaktır"dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Tekin, mesajında vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yaparak, Alaplı'nın halkı başta olmak üzere tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Açıklamasında vatanın bölünmez bütünlüğüne ve ulusun birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet verdiklerine vurgu yapan Tekin, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.' Sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimiz, 94 yıldır olduğu gibi bundan sonra da korunup kollanarak ilelebet yaşayacaktır. Bizlere ve her yeni nesile düşen görev; Cumhuriyetimizin kuruluşuna kadar geçen zorlu süreci, her türlü yokluk ve zor şartlar altında hürriyet ve bağımsızlık için verilen o büyük mücadeleyi ve bu mücadele ruhunu nesilden nesile yaşatılmasını sağlamaktır. Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli koşullarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak ve bağımsızlık ve hürriyet ruhunu hafızamızda canlı tutabilmektir. Canlılığını koruyacağımız bu ruh, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılmasının da en büyük teminatı olacaktır. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin kahramanları şehit ve gazilerimizi de bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum" ifadelerine yer verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nuri Tekin 29 Ekim Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title