Haberler

Başkan Özcan; "Sorunları birlikte çözeceğiz"

Ahilik Haftası münasebetiyle oda başkanlarıyla bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.

Ahilik Haftası münasebetiyle oda başkanlarıyla bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Yaşadığımız sürece sizlerle birlikte yol yürüyüp Nazilli'ye hizmet etmekten gurur duyacağız" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 16-22 Eylül Ahilik Haftası münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren oda başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Teşriflerinden dolayı oda başkanlarına, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç'a ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Öğünç'e tek tek teşekkür eden Başkan Özcan; "Bizlerde pazarcılıktan geliyoruz. Pazarın tozunu, rüzgarını, soğuğunu yedik. Hamdolsun bugünlere geldik. Esnafımızın çektiği sıkıntıları yakinen biliyoruz. Allah'ın izniyle beraber olursak bunları çözeceğimize inanıyoruz" dedi.

31 Mart akşamı siyaset yarışına son verip hizmet yarışına başladıklarını yineleyen Başkan Özcan, sık sık oda başkanlarıyla bir araya geldiklerini ve desteklerinden dolayı esnaf odalarının başkanlarına ve üyelerine teşekkür ettiğini belirtti.

Nazilli'nin temiz, modern, düzenli ve gıptayla bakılan bir şehir olması için çalıştıklarını ifade eden ve işgaliye sorunu ile ilgili açıklama yapan Başkan Özcan; "Biz bir karara varırken halkımıza sorduk. Sizlerle paylaştık. Şimdi idari noktada zabıta arkadaşlarımız uygulamaya çalışıyorlar. Nazilli'nin tamamına yayılacak. Kaldırımlar yayaların. Bu noktada da idari düzenlemelerimizi yapıyoruz. Bizlere bu uygulamada sunduğunuz fikirlerinize her zaman açığız. Yaşadığımız sürede sizlerle birlikte yol yürüyüp Nazilli'ye hizmet etmekten gurur duyacağız" diye konuştu.

Programda oda başkanları adına konuşan Nazilli Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Reşat Oflioğlu; "Nazilli'de ilk defa ahilik haftasında böyle bir program düzenleniyor. Bu nedenle belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yıllardır Ahilik Haftasını böyle bir arada kutlamadık. Peygamber Efendimizin bir Hadis-i Şerifi var. 'Ticaretle uğraşın ve dürüst olun. Rızkın 10'da 9'u ticarettedir.' Biz de ticaretle uğraştığımız için Nazillili esnaflar olarak bundan sonra uzun süre birlikte çalışacağımız Sayın Belediye Başkanımıza her zaman yardımcı ve yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Seçimler gelip geçicidir. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun seçilen insanla beraber olmak, Nazilli'ye hizmet etmek hepimizin arzusudur" ifadelerine yer verdi.

İşgaliyelerle ilgili alınan kararları takdirle karşıladıklarını söyleyen Oflioğlu; "Nazilli'nin nefes alması lazım. Dükkan kiraladığımız zaman kapıdan içerisi bizimdir. Caddeyi, sokağı dükkan diye kiralamıyoruz. Cadde ve sokaklar Nazilli'nin kalbi" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kürşat Engin Özcan Ahilik Haftası Nazilli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title