Haberler

Başkan Gençer'den Yolunu Yaptırdığı Engelliye Bayram Armağanı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası’nda yaşayan 47 yaşındaki engelli Mustafa, ayak parmaklarıyla kullanmak zorunda olduğu bilgisayar klavyesi yardımıyla girdiği bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından seslendiği Ayvalık Halkı ile Belediye Başkanı Rahmi...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası'nda yaşayan 47 yaşındaki engelli Mustafa, ayak parmaklarıyla kullanmak zorunda olduğu bilgisayar klavyesi yardımıyla girdiği bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından seslendiği Ayvalık Halkı ile Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e ulaşmayı başarmasıyla gönüllerde taht kurmuştu. Serabral Palsy Sendromu nedeniyle yıllarca evinden dışarı çıkamayan Mustafa'nın en büyük arzusuna kavuşturmakla yetinmeyen Başkan Gençer, Kurban Bayramı öncesinde O'nu bir kez daha mutlu etti.

Başkan Gençer'in; Mustafa Şimşek'e bir akülü tekerlekli sandaliye ve bir de bilgisayar hediye etme sözünü vermesinin ardından harekete geçen Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, Başkan Gençer ile iletişime geçerek bu sandaliyeyi kendilerinin temin edip, birlikte hediye etmek istediklerini söyledi.

Önceki gün Başkan Gençer'in öncülüğünde; Dernek Başkanı Fatma Cavlı ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri Mustafa'yı evinde ziyaret ederek bayram öncesinde akülü sandaliye ve yepyeni bilgisayarı hediye ettiler.

Mustafa'nın yeni akülü sandaliye ve son model bilgisayara kavuşması nedeniyle yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Konuşamadığı için sevincini hal ve hareketleriyle ima etmeye çalışan Mustafa Şimşek ile son derece sıcak iletişim kuran Belediye Başkanı Gençer, kısa süre önce belediye ekipleri kendisi için yapılan 850 metrelik yolda yeni akülü sandaliyesini ilk kez kullanmasına da tanık oldu.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Mustafa'nın mutluluğunun kendisi için dünyalara bedel olduğunu vurgulayarak, "47 yıl sonra ilk kez ona yaptırdığımız yolu kullanarak bir hayatında ilk kez bir markete gidip alışveriş yapmıştı. Bu bizi ve ailesini son derece mutlu etmişti. O'na yeni bir bilgisayar ve akülü sandaliye sözümüz vardı. Bugün bu sözü yerine getirdik. Bu konuda Mustafa'yı sevindirenlerden biri olan Fatma Cavlı ve ekibine de teşekkür ediyorum" dedi.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı ise, "Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer, engelli Mustafa Şimşek'i yaptırdığı 850 metrelik yol ile hayata bağladı. Bizde dernek olarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Başkanımızın Mustafa için yeni bir akülü sandaliye hediye etmek istemesine kayıtsız kalamadık. Kendisine bu sandaliyeyi bağışçılarımızla birlikte temin edelim dedik. O da sağolsun bizi kırmadı. Bu teklifimize olumlu yanıt verdi. Bizde gönüllü destekçilerimizden Süheyla Balkur'un öncülüğünde organize olduk sıfır kilometre bir sandaliyeyi Mustafa'mıza Başkanımızla birlikte hediye ettik. Bize bu imkanı sağladığı için Rahmi Gençer ve bağışçılarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Rahmi Gençer Cunda Adası Balıkesir Ayvalık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title