Haberler

Başını açan rallici Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor

Güncelleme:

Eşi Fatih Bucak'tan boşanan ve 6 yıl önce girdiği tesettürü "Gücüm yetmedi" diyerek çıkaran rallici Burcu Çetinkaya, ekranlara dönüyor. Çetinkaya, Ekotürk TV'de Küresel Bakış programını sunacak.

Rallici Burcu Çetinkaya, 6 yıl sene önce radikal bir karar alarak tesettüre girmiş ve geçtiğimiz yıl bir açıklama yaparak başını açmıştı. Eşi Fatih Bucak'tan da boşanan ünlü rallici ekranlara dönmeye karar verdi.

PROGRAM SUNACAK

Ekotürk televizyonunda hafta içi her gün yayınlanan Küresel Bakış programını 6 Ocak Pazartesi'nden itibaren Burcu Çetinkaya sunacak. Medyaradar'ın haberine göre, Çetinkaya, hafta içi 16.00 – 17.00 aralığında, dünyada olup biten olayları, olayların ekonomi ve finans piyasalarına etkisini konukları ile canlı yayında değerlendirecek.

Başını açan rallici Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR?

İstanbul doğumlu Burcu Çetinkaya dereceyle girdiği Robert Koleji'ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. Doğuş Holding Kurumsal iletişim ve iş geliştirme departmanında başladığı iş kariyerine başladı.

Başını açan rallici Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor

Kısa bir süre sonra sporculuk kariyerine başladı ve milli sporcu olarak dünya ralli tarihine adını yazdırdı. 6 kez Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu.

Başını açan rallici Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor

Kanal 24 te 6 sene boyunca haftalık olarak 'Otomobil Sevdası' isimle sektörel programı hazırlayıp, sundu. Bloomberg HT'de 2 sene canlı yayında 'Sporun Ekonomisi' konulu programı sundu. 2013 yılında TRT Spor'da 3 dilde röportajlarla desteklediği 'Ralli Günlüğü' programını hazırlayıp sundu. Cine 5 için 'Burcu ile Çetin Yollar' isminde bir gezi-belgesel programı sundu. Gazetelerde köşe yazarlığı ve otomotiv sektörel sayfasını hazırladı.

Başını açan rallici Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burcu Çetinkaya Çetinkaya Bucak Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (31)

RACO:

para bittimi et göstermeye başlıyorsunuz olay bu, herşeyin ucu paraya dayanıyor sizin için dünyaya kazık çaktınız ya kazanın bakalım nolacaksa

32
6
yanıtYanıtla
ahmetS:

gerek varmıydı

23
3
yanıtYanıtla
Veli Ahtsız:

münafıklar ancak münafıkları kandırır çünkü müminler müminleri gayet iyi tanırlar. . .

15
4
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

AHİRETİNİ SATAN DÜNYASINI SEVENLER. 3 GÜNLÜK DÜNYA YAPMAYIN BÖYLE

14
3
yanıtYanıtla
keşke keşke:

valla aslında sözümün bittiği yer ama üzücü tabiki

13
3
yanıtYanıtla
öööjjjööö:

giyim kuşam önemli değil önemli olan içindeki kişi. . .

7
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

napsın ekmeğinde kadıncağız aç derlerse açacak kapan derlerse kapnacak

3
10
yanıtYanıtla
meltem:

hiç saygı duyulmayacak bir kadın yaptıklarıyla

10
1
yanıtYanıtla
asd:

Kocayı boşayınca özüne döndü demekki zoraki kapanmış kocadan dolayı

10
1
yanıtYanıtla
adsız:

iyi yapmış.

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title