Haberler

Fenerbahçe, milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı

Güncelleme:

Fenerbahçe Spor Kulübü, Medipol Başakşehir'den milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi 4,5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncu için 7 milyon avro bonservis bedeli ödeneceği, bu bedelin başarıya bağlı bonuslarla 8 milyon avroya çıkabileceği duyuruldu.

Uzun süredir Galatasaray ile Fenerbahçe arasında transfer çekişmesi yaşanmasına neden olan İrfan Can Kahveci için sarı-lacivertli kulüp Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

BONSERVİS BEDELİ, 8 MİLYON AVROYA ÇIKABİLECEK

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncu için 7 milyon avro bonservis bedeli ödeneceği, bu bedelin başarıya bağlı bonuslarla 8 milyon avroya çıkabileceği duyuruldu. Ayrıca oyuncunun üçüncü bir kulübe transferi halinde 11 milyon avroyu aşan tutarın yüzde 20'si, Medipol Başakşehir'e ödenecek.

Yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Kulübü Medipol Başakşehir FK ile anlaşmaya varılmıştır. Medipol Başakşehir FK kulübüne toplam transfer bedeli olarak 7.000.000 avro+KDV ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1.000.000 avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir FK Kulübüne ödenecektir.

Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 avroyu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK'ye ödenecektir."

Fenerbahçe, milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı

İRFAN CAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Fenerbahçe'de 17 numaralı formayı giyecek olan İrfan Can Kahveci, ilk açıklamasında, "Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Çok teşekkürler. Emre Ağabey'e teşekkürler. Babamın hayalini gerçekleştirdim. Çok mutluyum. İnşallah Fenerbahçe formasının hakkını vereceğim sahada. Ali Koç başkanımız, Göksel başkanımız, Emre abimiz. Çok teşekkür ederim. Mutluyum" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe, milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı

FENERBAHÇE SOSYAL MEDYADAN VİDEO PAYLAŞTI

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ailemize hoş geldin İrfan Can Kahveci." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Sarı-lacivertli kulüp, milli oyuncunun transferini KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Başakşehir Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (67)

vanlı metin:

beş para etmeyen bu oyuncuyu feneve koylayan yünetimi tebrik ederim

19
16
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Muriç , için de aynı şeyler söylenmişti. İyi para kazandı F. Bahçe sayenizde.

yanıt6
yanıt7
6SLİ VANLI METİN''E CEVAP:

6sli kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ahahahahaha. Forvet Fernandes covid-19 hastası çıktı. Bu acı yeter size. Şaftanız kaydı iyice. Bir bardak su bile kesmez sizi. Büyük boy damacana buz gibi soğuk su için aleviniz sönsün.

yanıt5
yanıt6
METİN:

FENEVLİLER YENİ ALPERİNİZ HAYIRLI OLSUN FENEV AĞLAMA

yanıt9
yanıt1
tamam:

Cinconlara acıyorum her isleri alaverr dalevere hadi alsaydıniz ..hani sizi istiyordu siz godin cangeye 15 mulyon eveo verin ya folcao bunlar hrp komisyonlu trabsferler...yasa cincon yasa cincin gulen mi aglayan mi by cincona....

10
25
yanıtYanıtla
CHEROKEE:

Ne yazdığını sen anladın mı acaba?

yanıt13
yanıt1
gazikentli:

mesutu yedek bırakıp irfan canı oynatacak hoca varmı orda mesuta çay servisi yapacak biri lazımdı herhalde

yanıt11
yanıt2
çeyrekmimar:

kimsin bilmiyorum ama önce yazmayı öğrenmelisin :D bir insan doğru yazmayı hiç mi bilmez

yanıt2
yanıt1
ASDAS:

SESN ÖNCE TÜRKÇE ÖĞREN, YORUMU SONRA YAPARSIN :))

yanıt1
yanıt1
beşiktaşlı:

tercüman varmı _?

yanıt1
yanıt1
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title