Haberler

Barış Hersek'ten sitemli veda mesajı!

Fenerbahçe Beko'da dün yolların ayrıldığı 4 isimden birisi olan Barış Hersek'ten sitem dolu veda mesajı geldi. Dün yaşanan ayrılığın ardından Fenerbahçe taraftarı oyuncuya, az süre almasına rağmen 4 yıldır takımdan ayrılmaması ve özellikle istatistiklerine tepki göstermişti.

4 yıldır formasını giydiği Fenerbahçe Beko ile dün yolları ayrılan Barış Hersek, Twitter hesabı üzerinden sitem dolu bir veda mesajı yayınladı.

İşte Barış Hersek'in yayınladığı mesaj;

"4 sene boyunca iyi veya kötü pek çok tecrübem oldu, çok şey öğrendim. En önemlisi hak ettiğime inandığım şanslar gelmediği için sabretmeyi öğrendim. Kenarda oturmak kolay değildi ama pes etmek de bana göre değildi. Bu süreçte bana destek olan büyük Fenerbahçe ailesine teşekkür ederim."

Hatırlanacağı gibi dün ayrılığın resmi olarak açıklanması sonrasında Fenerbahçe taraftarı oyuncu Barış Hersek'e tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Hersek Fenerbahçe Twitter Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Mecit kervanci:

Çıkıp iki maçta kendini gösterişeydin sen fb nin ancak antreman sporcusu olursun zatende öyleydin

6
2
yanıtYanıtla
caner:

kovirem ulen çiftliğimden

7
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Gs eski müzmin yedek kaleci Aykut Erçetin''i hatırlattı bana. Zorla kovdurdu kendini.

3
1
yanıtYanıtla
Musur:

Antreman oyuncusu birde sitem yapıyor 4 sene yedin içtin.bir maçta çıkıp kendini ispat etmedin sitemin kime barış kardeş taraftara sakın sitem etme taraftar olmasa aç kalırsınız.......

1
1
yanıtYanıtla
ADİL OLMAK:

Obra denilen sırpsever şut atmayı yeni öğrenen genç sırp oyunculara her türlü zamanı ve özgüveni vererek sahaya sürdü. Yetirtirdiği bir tane Türk oyuncu yok. Olanları da kenarda paslandırdı. Siz hala bu adama iltifat edin, ErginAtaman''a da küfür edin. Bu arada yemin ederek söylüyorum; ben fenerbahçeliyim ve ömrüm boyunca böyleydim. Ama doğruyu söylemem engel yok.

1
1
yanıtYanıtla
TABIKI BANKAMATIKCILER:

PARAYI ALDI GITTI

0
0
yanıtYanıtla
Selim Kurtuluş:

Adam karşıyakada şampiyon olarak geldi en basit maçlarda bile şans verilmedi hertakimda oynayacak kapasitesi var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title