Haberler

Barcelona'lı Messi, Manchester City'ye gelmek için 2 istekte bulundu

Güncelleme:

Barcelona ile 2021 yılında sözleşmesi sona erecek Lionel Messi, İngiliz devi Manchester City ile görüşme halinde. Arjantinli yıldız, teknik direktör Pep Guardiola ile forvet Sergio Aguero'nun sözleşmelerinin uzatılması halinde Manchester ekibine katılabileceğini dile getirdi.

Lionel Messi, Barcelona'dan ayrılma isteğini açıklamasına rağmen kulüpten ayrılamadı. Arjantinli süper yıldız bunun yerine 2021 yazında sözleşmesi sona erince ayrılacağını belirtti.

33 yaşındaki yıldız için en olası adres olarak, İngiliz devi Manchester City ön plana çıkıyor.

Altı kez Ballon d'Or kazanan Lionel Messi, Manchester City'den iki yeni sözleşme daha istiyor. Arjantinli yıldız, en parlak dönemlerinde beraber olduğu Guardiola'nın da sözleşmesinin uzaltılmasını bekliyor. Messi aynı zamanda 2021 yazında City'le sözleşmesi sona erecek olan, vatandaşı Kun Agüero'nun da yeniden imzalamasını istiyor.

FORVET İÇİN PLAN

Manchester City'nin Guardiola ile yola devam etmek istediği biliniyor. Forvet oyuncusu Sergio Agüero'nun ise sık sık sakatlık yaşaması ve Gabriel Jesus'un beklenen performansı gösterememesi sonrası, Lautaro Martinez ya da Erling Haaland gibi isimlerin transferi üzerinde duruluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Lionel Messi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (8)

Ali:

Q7 varkaen buna futbolcumu diyosunuz????

8
2
yanıtYanıtla
çapkın kız alsı:

Quaresma''yı kasdettin sandım bir an :D

yanıt3
yanıt0
UĞUR:

sen ingiltere liginde topmu oynayacaksın ayağına top bile değmez adamların en altı sırasındaki takım bile la liga da ilk 5 e oynar sen ordaki hızlı ve sert futbola göre değilsin sen almanya veya fransa ligi topçususun sen bir cr7 değilsin çünkü :)

5
3
yanıtYanıtla
cenap harfeti:

messiye sormalı; balkonu da salona katalım mı

0
3
yanıtYanıtla
barcelonalı messi?:

messi yeterli. . . .

0
3
yanıtYanıtla
Olur:

Come to Galatasaray.

1
0
yanıtYanıtla
Messi:

Ben de zaten işi gücü bırakıp haberlerde ki benle ilgili konunun yorumuna baktım Galatasaraya gelecem hatrın için

yanıt7
yanıt0
Muhammed enes küçük:

Gitme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title