Haberler

Barcelona'da Abidal ile yıldızı barışmayan Messi, yönetime rest çekti: Ya o gider ya da ben giderim

Güncelleme:

Barcelona'da sportif direktör Eric Abidal ile Arjantinli yıldız Lionel Messi arasında yaşanan gerilim tırmanıyor.

Bir dönem birlikte de forma giymiş olan ikilinin, teknik direktör Ernesto Valverde'nin takımdan gönderildiği dönemde, açılan arası düzelecek gibi görünmüyor. Son olarak Lionel Messi'nin, yönetimden Eric Abidal'in görevinden alınmasını istediği belirtiliyor.

Barcelona'da 2007-2013 yılları arasında forma giymiş olan ve Katalan ekibinde 2018 yılından bu yana sportif direktör olarak görev yapan Eric Abidal, Valverde'nin görevine son verilmesinin ardından "Futbolcular da onu istemiyordu" şeklindeki açıklamalarına sert tepki gösteren Messi, Fransız futbol adamından isim vermesini istemişti. O günden bu yana yıldızları barışmayan ikiliden Messi, Abidal'in takımın sportif direktörü olarak görev yapmasını istemediğini açık bir şekilde yönetime ilettiği öğrenildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Lionel Messi, yönetime rest çekerek Abidal'in görevine son verilmemesi halinde takımdan ayrılmayı bile düşündüğü iddia edildi. Yönetimin transfer politikasından da rahatsız olduğu bilinen Messi'nin bu çıkışı sonrası Barcelona yönetiminin vereceği karar merak konusu oldu.

Barcelona ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Messi'nin, eğer isteği kabul edilmezse kulüpten bedelsiz olarak ayrılmayı düşündüğü de haberde yer aldı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz şubat ayında Barcelona, teknik direktör Valverde ile yollarını ayırmış, Abidal alınan karar sonrası "Futbolcular kendisinden memnun değildi. İç iletişimde sorunlar yaşanıyordu. Ayrıca antrenmanlarda da iyi çalışılmıyordu. Dışarıdan bakıldığında her şey iyi gibi görünüyordu ama eski futbolcuysanız bazen bu gibi durumları hissedersiniz. Bazı detayları da gözden kaçırmazsınız. Ben de yönetime Valverde ile ilgili düşüncelerimi söyledim ve gönderilmesi kararı alınmasını istedim" demişti.

Messi ise Abidal'in bu açıklamalarına sert tepki göstermiş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Aslında bu tür açıklamalar yapmaktan pek hoşlanmıyorum. Herkes kendi görev alanından sorumlu olmalı ve kararlarına dikkat etmelidir. Futbolcular, sahada olanları ve kendilerini iyi hissetmedikleri zamanı ilk bilenlerdir. Sportif yöneticiler de sorumluluklarını ve özellikle aldıkları kararları üstlenmelidirler. Son olarak oyuncular hakkında konuşuyorsan isim vermelisin. Bunu yapmadığın zaman ortaya herkesin ismini atmış, doğru olmayan dedikoduların yayılmasına olanak sağlamış ve hepimizi kirletmiş oluyorsun."

(Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500

Yorumlar (7)

hee:

mazeret bahane arama yaşın geçti zaten rezil kepaze olmadan bırak sen kendini Emre Belözoğlu mu zannettin veya Cristiano Ronaldo 30 küsür yaştan sonrada süper oynayacan

5
5
yanıtYanıtla
Cevap:

Messi ağlama işini yap sana mı soracak kulüp kimi çıkarıp kimi çıkarmayacağını. Şekerin elinden çalınan çocuk gibi zırlama.

5
4
yanıtYanıtla
haylass:

Çöp Messi

5
3
yanıtYanıtla
ASLI:

BEŞİKTAŞ’A GEL MESSİ BİR ŞAMPİYONLUK ALDIR KALBİMİN KAHRAMANI OLRSUN.

3
3
yanıtYanıtla
efe can:

sonun baslangicidir eger haber Dogru ise , bir futbolcu saha disi olaylarla gündem oluyosa amma gercek futbolcular icin Yildiz futbolcu icin

2
1
yanıtYanıtla
XXXX RONALDO:

messi gel juventusa ronaldoyla çok güzel ikili olursunuz keşke juveye gelsen bu ispanyol futbolu futbolcu harcamayı çok seviyor !!

1
0
yanıtYanıtla
...:

Hayaller Messi Gerçekler SARBİ ??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title