Haberler

Bandırma Kaymakamı Karatecileri Ödüllendirdi

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir'de düzenlenen il şampiyonasından 12 madalyayla dönen Bandırmalı karatecileri ödüllendirdi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir'de düzenlenen il şampiyonasından 12 madalyayla dönen Bandırmalı karatecileri ödüllendirdi.

Yazar, Bandırma Karate Do Spor Kulübü sporcularını, yöneticilerini ve ailelerini makamında kabul etti. Sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü de eşlik etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, ziyarette yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Balıkesir Karate İl Şampiyonasına Bandırma Karate Do Spor Kulübünden 9 sporcunun katıldığını belirterek, "Kata ve kumite dallarında yarışan Bandırmalı karatecilerimiz üstün bir performans göstererek, 5 altın, 4 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazandı." dedi.

Kulüp Başkanı Murat Yanmaz da Bandırma için çok önemli başarı elde ettiklerini ve bu başarı grafiğini sürdürmek istediklerini belirterek, destekleri için Kaymakam Yazar'a teşekkür etti.

Milli sporcu ve Bandırma Karate Do Spor Kulübü antrenörü Levent Karaçay ise yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve hedeflerinin önce Türkiye, sonrasında ise uluslararası başarılar elde etmek olduğunu söyledi.

Sporcuları kutlayan Yazar, başarılı sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak: AA / Spor

Günhan Yazar Balıkesir 23 Nisan Bandırma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title