Haberler

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin Açıklaması

"Gol yediğimiz anda futbolcularda hızlı bir şekilde umutsuzluk psikolojisi yayılıyor. Bunun önüne geçmeliyiz"

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Gol yediğimiz anda futbolcularda hızlı bir şekilde umutsuzluk psikolojisi yayılıyor. Bunun önüne geçmeliyiz" dedi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda Ankaraspor'a 3-1 yenildiklerini ve ligdeki üçüncü mağlubiyeti aldıklarını hatırlattı.

Kazanmayı istedikleri maça iyi başladıklarını ve ilk golü de bulduklarını ifade eden Ertekin, şunları kaydetti:

"İlk golü attıktan sonra ikinciyi de bulabilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. İlk golü yememiz, maçın kırılma noktası oldu. Atağa çıkarken kaptırıp gol yedik. Penaltıya kadar gol atamadık. Penaltıdan sonra yapacak bir şey kalmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Gol yediğimiz anda futbolcularda hızlı bir şekilde umutsuzluk psikolojisi yayılıyor. Bunun önüne geçmeliyiz. Önümüzdeki maçlarda bu psikolojiyi yaşamamak için önlemlerimizi alacağız."

Ertekin, çarşamba günü Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini belirterek, "Bu maçın hazırlıklarına başladık. Ankaraspor maçını unutup bu maça odaklandık. Sahamızdaki bu maçı kazanıp, yolumuza devam etmek, iddiamızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Ankaraspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title