Haberler

Balıkesir Ticaret Odasında Yeni Başkan Kula

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) başkanlık yarışında seçim heyecanı sona erdi.

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) başkanlık yarışında seçim heyecanı sona erdi. Rahmi Kula ve M. Kerem Kırımlı'nın listelerinin yarıştığı seçimde başkanlığa Kula seçildi.

Balıkesir Ticaret Odasının yeni başkanı Rahmi Kula oldu. M. Kerem Kırımlı ve Rahmi Kula'nın listelerinin yarıştığı seçimlerde üyeler 8 sandıkta 18 meslek komitesini belirlemek için oy kullandı. Kullanılan oy sonrası 18 sandığın oylarını alan Rahmi Kula, Ticaret Odasının yeni başkanı oldu. Seçim sonrası oda üyeleri tarafından coşkuyla karşılanan Rahmi Kula, babası Faruk Kula'nın elini öperek zafer kutlaması yaptı.

Seçim sonrası değerlendirmede bulunan Kula, "Çok demokratik bir seçim oldu. Çok centilmence geçti. Bu seçimde kaybeden olmadı. Bu seçimde kazanan Balıkesir oldu. Biz Balıkesir için hep bilikte daha iyisi için çalışacağız. Bu seçim süresi zarfında bana destek olan, telefon açan ve yanımda bulunan herkese kez teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Bundan sonra artık Balıkesir iş dünyasında kucaklayıcı ve birleştirici olacağız. Hiç bir zaman ayrıştırma yapmayacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Balıkesir Kula Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title