Haberler

Balıkesir'de Yerel Yönetimler…

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne Bağlı Zeytinli Belediyesi, Halkın Meselelerini Dinledi.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Zeytinli Belediyesi, halkın meselelerini dinledi.

Zeytinli Çınarlıkahve'de yılın ilk halk meclisi toplantısını gerçekleştiren Belediye Başkanı Şadın Aytaç, geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları ve yeni projeleri anlattı. Aytaç, "Ben demokrasi gereği son güne kadar görevimi devam ettiririm. Ben bir daha seçileceğim. Başkanlığımı bazı kesimler hala hazmedebilmiş değil. Benim bir kimseye düşmanlık beslediğimi veya ayrıcalık yaptığımı gördünüz mü? Biz artık Zeytinli'de bir ekip oluşturduk. Geçen yıl sporda alın teriyle aldığımız şampiyonluğu gittik başkasına verdik. 500 kişinin içinden 1 kişi çıktı şişe vurdu, ama 500 kişinin içinden 1 kişi olaya şahitlik etmedi. Bu aptallıktır, bu geri zekalılıktır. Bu yıl ise, bir çok kişi kendini toparladı ve geldi takımın başında sorumluluğunu alarak gerekli sonucu da verdi. Takımımızla ve Zeytinlili olmakla gurur duyuyoruz. Eskiden takımlarla deplasmana bayan taraftar götürmek mümkün değilken, bizim takımımızı 300-500 kişilik ve içinde bayanlar olan taraftarlar desteklemekte. Olivcty'de yolsuzluk yaptığım iddiaları ile bazı mafya güçleri tarafından tehditler alıyorum. Hesap vereceksin diyorlar. Şikayet ispiyonculuk değildir, siz de şikayet edebilirsiniz. Ama şikayeti yapanın, şikayetinin altına imza atmamasına kızıyoruz. Nihat Sönmez arkadaşımız da beni şikayet etmiş ve mertçe altına imzasını atmıştır. Arkadaşımızın bu davranışını kutlarım. Bizim yolumuz kavga yolu değildir. Diplomalı iki yüzlüler var. O kişiler belediye yönetimine talip oldu ama genel merkez onları atamadı. Bizim işimiz kişi değil ekip işidir. Bu görevi bir daha bana vermeseniz de ben yine sizlerle bu kahvehanelerde oturacağım. Son olarak özel ve ciddi bir teftiş geçirdik." dedi.

"950 TANE SORUŞTURMA GEÇİRDİM"

"Hatasız insan olmaz" diyerek sözlerini sürdüren Aytaç, "Ben göreve geldiğimden bugüne 950 tane soruşturma geçirdim, ama çok şükür şu ana kadar bir hatamız olmadı. Günde bazen 10 tane imza atıyorum. Yanlışlıkla bana gelen hatalı bir yazıya imza atmış da olabilirim. Olayı davul çalma aşamasına getirmesinler. Konuşarak anlaşmak istiyoruz. Bana ister oy verin ister vermeyin ama mevcut çalışmalarımıza destek verin. Gelin takımımızı tekrar şampiyon yapalım. Bana verdiğiniz görevi sonuna kadar yerine getireceğim. Bir yaşlılar evi yapma projemiz var. Bir mandalina bahçesi aldık ve oraya bir abdesthane, bay ve bayan tuvalet ve bir de bekçi kulübesi yapacağız. Hamamımızın üst dairelerinde yardıma muhtaç kişileri barındırıyoruz. Bu çalışmalarımızda gelin bize destek verin. Türkiye son dönemde çok büyük nakit sıkıntısı çekiyor. Ülkede göller kurumaya başladı. Suyumuzun kıymetini bilelim, daha dikkatli kullanalım" diye konuştu.

(SŞ-MŞ)

20.01.2007 12:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title