Haberler

Balıkesir: Balıkesir'de Hırsız Operasyonu

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün Gerçekleştirdiği 3 Ayrı Hırsızlık Operasyonunda Yakalanan 10 Şüpheli Tutuklandı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği 3 ayrı hırsızlık operasyonunda yakalanan 10 şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il merkezi ve ilçelerde işyerinden oyalamak suretiyle meydana gelen cep telefon hırsızlığı olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda, 06 ZAG 36 plakalı araç ile hırsızlık olaylarını gerçekleştikleri belirlenen şahıslar, Sındırgı İlçesi'nde yakalandı. İ.U.Ö. (37), S.A. (24) ve R.T. (28) isimli şahısların bulunduğu oto ve üst aramalarında çalıntı olduğu tespit edilen 6 adet çeşitli marka ve modelde cep telefonu elde edildi. Şüphelilerin Güvenlik Bilgi Toplama (GBT) sorgulamalarında S.A.'nın 14 ve R.T.'nin 1 adet hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu belirlendi. 10 ayrı işyerinden hırsızlık olayının şüphelisi olarak gözaltına alınan 3 şahıs da sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Hırsızlık operasyonunun ikinci ayağı Gönen İlçesi'nde gerçekleşti. Polisin hırsızlık olaylarına karıştığını değerlendirdiği A.T. isimli şahsın ikametinde mahkeme kararıyla yapılan aramada bol miktarda yabancı marka dolu sigara kartonları bisküvi ve çikolata ele geçirildi. Suç ortağı olduğu ileri sürülen B.A. isimli şahsın da yakalandığı operasyonun devamında olayla ilgisi olduğu belirtilen E.S. ile ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştirenler arasında oldukları iddia edilen F.S, Ç.T, F.P. isimli kişiler de yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Çeşitli elektronik eşyalar ile paraların ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan toplam 9 şüphelinin ilçede 16 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Adli makamlara teslim edilen şüphelilerden Ç.T. ve E.S. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeleri alındıktan sonra yaşları küçük olduğundan serbest bırakılırken, A.T, F.S, E.S, A.F, F.P. ve B.A. isimli 6 şüphelinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği, D.G. isimli şahsın ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Polisin bir diğer operasyonunda ise 8 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı açıklandı. Bandırma İlçesi'ndeki çalışmalarda cep telefonu, MP 3 çalar, para, sigara vb. hırsızlığı yaptığı iddiasıyla yakalanan S.T. isimli şahsın da adli mercilerde tutuklandığı, operasyonların tamamında toplam 10 hırsızlık şüphelisinin cezaevine gönderildiği, olaylarla ilgili soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title