Haberler

Bakan Koca, sevinç görüntülerine isyan etti: Bazen dozu kaçıyor

Güncelleme:

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonrasında yaşanan sevinç görüntüleriyle ilgili, "Bu tür görüntülerin olmasını asla arzu etmiyoruz. Dozun kaçtığını maalesef çok görüyoruz" dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fenerbahçe- Trabzonspor maçında yaşanan sevinç görüntüleriyle ilgili konuştu.

Koronavirüs kuralları hiçe sayılarak yapılan bu tür sevinçleri kesinlikle arzu etmediklerini belirten Koca, "Bu tür görüntülerin olmasını asla arzu etmiyoruz. Bununla ilgili il hıfzısıhha kurumlarımız tedbirler alma yetkisine sahip. İlgili illerimiz, ilgili bölgelerde mülki amirlerimiz bu konuyla ilgili hassasiyet göstererek gereğini yapabilir durumdalar. Bu anlamda vatandaşımızın kendi isteği ve talebiyle bu kurallara olabildiğince uymasının gerekliliğini söylemeye çalışıyoruz. Ama bazen bunun dozunun kaçtığını çok maalesef görüyoruz. Bu noktada vatandaşımızdan istirhamımız lütfen kendi sağlığınız sadece değil toplumun sağlığı için bu önemli" dedi.

"BAŞKALARININ HAKKINA GİRMİŞ OLUYORSUNUZ"

Kuralları uyulması konusunda bir kez daha çağrıda bulunan Sağlık Bakanı, "Bu salgın kişiden kişiye bulaşan bir salgın. Bir başka kişinin hakkına girmiş oluyoruz. Bu salgının genç olduğumuz ve belirti vermediği için kendisinde daha büyük sorun oluşturmayacağını düşünen genç yavrularımız daha rahat hareket etmiyor olmalıdırlar. Zorunlu olarak bu kurallara uymak hassasiyetlerini gösteriyor olmadırlar. Bunda büyüklerimizin, annelerimizin, babalarımızın, dostlarımızın, arkadaşlarımızın hakkı var. Gereken hassasiyeti göstereceğimizden emin olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fahrettin Koca Koronavirüs Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

asdas:

laz kafası. beyin yok

3
5
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

LAZLARDAKİ BEYİNİN ZEKATINI SENİN GİBİ SEPET KAFALARINA VERSEK ÖMÜR BOYU BEYİN SIKINTISI ÇEKMEZSİN

yanıt5
yanıt2
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

Birileri neden hep KARADENİZLİLERİ aşağılamaya çalışıyor ama bu aşağılayanlar azcık ülke tehlikeye girdimi nasılsa KARADENİZLİLER var diyor onlar fare gibi korkarken KARADENİZLİLER DEVLETİ için ÖLÜMÜNE gidiyor. Şimdi içimizdeki bu KÖHNEMİŞ düşünceli ATIKLAR çatlasada patlasada TRABZONLULAR SİZİ E Z İ Y O R . Zorlanmanız sebebi bu zatem . EZİKSİNİZ EZİK

3
4
yanıtYanıtla
MASUM KÖYLÜLER...:

Hatta bir tanesi ufonun resmini çekmeye çalışıyor :)))) Acaba 00. 00''ı geçmiş miydi saat?

1
4
yanıtYanıtla
FC PORTO:

Bazen mi?

1
0
yanıtYanıtla
Sinirrrrr:

yahu neyi kutluyorsunuz, bu millet ne laf dinler nede akillanir. . . kimye icin kötülük istemem ama bu tabloyu görünce ''hepiniz korona olun insallah'' diyesim geliyor.

1
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ttspsor bundan sonra bu günü bayram olarak ilan edecek miş. . .

0
0
yanıtYanıtla
adil ol:

yapanlar yapıyor cezayı biz ödüyoruz neden o insanlara ceza kesilmiyor truzimi bitirdiler sizin yüzünüzden insanlar zarar görüyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title