Haberler

Bakan Dönmez: "Enerjide Rol Model Olacak Kadınlarımızın Hikayeleri Geleceğe İlham Verecek"

Bakan Dönmez: "Enerjide rol model olacak kadınlarımızın hikayeleri geleceğe ilham verecek"İSTANBUL - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerjide rol model olacak kadınlarımızın hikayeleri geleceğe ilham verecek.

Bakan Dönmez: "Enerjide rol model olacak kadınlarımızın hikayeleri geleceğe ilham verecek"

İSTANBUL - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerjide rol model olacak kadınlarımızın hikayeleri geleceğe ilham verecek. Bu alanda farkındalık ve bilinç oluşturmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez törende bir konuşma yaptı. Üreten, değer katan kadınlarımızın varlıklarıyla daha umutluyuz diyerek sözlerine başlayan Bakan Dönmez, "İdeallerinden vazgeçmeyen kadınlarımızın varlıklarıyla daha güçlüyüz. Bizler bu başarı hikayelerinin daha görünür kılınması için sadece aracılık ediyoruz. Kadınlarımızın hikayesi bu geceye sığmayacak kadar dolu" dedi.

Enerjinin erkek egemen bir sektör algısını kadınların başarısı ve varlığıyla değiştireceklerini belirten Dönmez, "Enerjide rol model olacak kadınlarımızın hikayeleri geleceğe ilham verecek. Bu alanda farkındalık ve bilinç oluşturmak için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez, "Sahadaki çalışandan en tepedeki yöneticiye kadar enerjide kadınlarımızın varlığını önemsiyoruz, daha güçlü temsil için sektörümüzü teşvik ediyoruz. Bizler kadın erkek ayrımını reddediyoruz" diye konuştu.

"Hayatımızı dokunuşlarıyla güzellieştiren kadınlarımızın enerjisiyle yücelttiği bir medeniyetin mensuplarıyız" diyen Bakan Dönmez, "Bizler bugün burada Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreninin ikincisini düzenleyerek kadınlarımızın varlığıyla enerji sektörünün daha güçlü daha sağlam olmasını arzu ediyoruz" dedi.

Bakan Dönmez, Büyük ve güçlü Türkiye hedefine kadını ve erkeğiyle 81 milyon hep birlikte yürüyeceğiz. Bu yürüşte her zaman birbirimize destek ve omuz olacağız. Aynı hedefe ve aynı iradeye doğru hızla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fatih Dönmez Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title