Haberler

Bahar Candan Süper Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

Güncelleme:

Moda programındaki performansı ve 'Dondurma gibisin' şarkısıyla bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan Bahar Candan, süper mini elbisesiyle yürek hoplattı.

Moda programındaki performansıyla ablası Nihal Candan ile birlikte Türkiye'nin gündemine oturan Bahar Candan,süper mini elbisesiyle yürek hoplattı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İddialı elbisesiyle takipçilerini heyecanlandıran Bahar Candan, tam not aldı. Candan'ın paylaşımı kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

Bahar Candan Süper Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

Bahar Candan Süper Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

Bahar Candan Süper Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

BAHAR CANDAN KİMDİR?

yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor.

Bahar Candan Süper Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: "Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bahar Candan Nihal Candan Türkiye Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (115)

BİNGÖLLÜ:

''Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan''ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. ''cümlesi nasıl bir ifadedir? aslen birinin ortanca kız olmak, nedir? veya hukuk fakültesinde okuyan biri tabii ki hukukçu olmak ister , yoksa ne maksatla oraya gider?

28
0
yanıtYanıtla
bingöllüye:

kardeş bu şu anlama geliyor. . . aslında siz bu kızı kaşar olarak görüyorsunuz ama anası doçent hatta kendsi de hukuk okuyor. yani kaşarlığının ötesinde kaliteli kaşar haaaaa demeye getiriyolar

yanıt7
yanıt0
OOOOSMANİYE:

BÖYLE SAÇMALIKLARI HABER YAPMAK ADET OLDU GALİBA SİZDE

25
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Bunun her, yeri etek olsa ne olur beyin olmadıktan sonra ??????

23
0
yanıtYanıtla
cazl:

memleket batmış krize girmiş gıdasından ekmeğinden onları gündeme alın boş işlerle değil

20
3
yanıtYanıtla
Gs:

Yüreğim hopladı bu çirkinlik karşısında!

19
1
yanıtYanıtla
Serpil Akıncı:

sfdfs zaten fotoşop yapmaktan bacagı kıl kadar kalmış fotoşop ehliyeti verilmeli bunlara :D

yanıt1
yanıt0
Mini mini kuş:

Mini karaktere mini giysiler. Herşeyi küçük boy

19
0
yanıtYanıtla
muşlu:

BÖYLE SAÇMA SAPAN KİŞİLERİ HABER YAPIYORSUNUZ YAZIK BE

17
2
yanıtYanıtla
Milleti düşünün biraz:

Neden herşeye iki katı zam yapılıyo.herşey yurtdışındanmı geliyo?bizim ürettiğimiz bişey yokmu?dolarla alakalı olmayan mallara niye zam yapılıyo.fırsatçılar sizin yüzünüzden herkes aç kalcak ülke batacak elin düşmanına ne gerek var

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title