Haberler

Babasını 50 Bıçak Darbesiyle Öldüren Sanıktan Kan Donduran İfade: Kasıtlı Olarak Hemen Öldürmedim

Güncelleme:

Kayseri'de annesine şiddet uygulayan babasını 50 bıçak darbesiyle öldüren sanık, savcılık ifadesinde "Kasıtlı olarak hemen öldürmedim. Acı çekerek ölmesini istedim" dedi.

Kayseri'de annesine şiddet uygulayan babasını 50 bıçak darbesiyle öldüren ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanığın savcılık ifadesinde, "50 kez babamı bıçakladım. Kasıtlı olarak hemen öldürmedim. Acı çekerek ölmesini istedim" dediği ortaya çıktı.

BIÇAKLA BOĞAZINI KESTİ

18 Ocak 2018'de Serçeönü Mahallesi Saray Caddesi üzerinde bulunan bir ikamette gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre F.D. (23) ile babası H.D. (52) arasında sürekli şiddet uyguladığı ve ailevi sorunlar dolayısıyla tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine F.D. bıçakla babası H.D.'nin boğazını kesti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ANNESİ DE DURUŞMAYA KATILDI

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde H.D.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis cadde üzerinde geniş güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de ikamette delil topladı. Yapılan çalışmalar sonrasında cinayet şüphelisi olarak F.D. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. F.D. çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanık F.D. ile avukatı ve sanığın annesi müşteki N.D. hazır bulundu.

"KASITLI OLARAK HEMEN ÖLDÜRMEDİM"

Tutuklu sanık F.D.'nin savcılık ve mahkeme safhalarında verdiği savunmasında özetle, "Olay tarihinde babam Hamza, annem Nebahat'e 'bana yemek yapmak zorundasın o' şeklinde küfür etti. Annem bu duruma üzülerek ağladı. Ben de annemi komşuya gönderdim. Babam Hamza'ya yumruk attım. Daha sonra evin mutfak kısmında bıçağı elime alarak babamın yanına tekrar geldim. Yaklaşık olarak tahminen 50 kez babamı bıçakladım. Kasıtlı olarak hemen öldürmedim. Acı çekerek ölmesini istedim, bu nedenle bıçak darbelerim öldürücü değildi. Pişman değilim" dediği ortaya çıktı.

"SANIĞIN HUNTİNGTON HASTALIĞI VAR"

Mahkemenin iki ayrı Adli Tıp Kurumundan beklediği raporlardan İstanbul 3. İhtisas Adli Tıp Kurumundan raporun geldiği ve gelen raporda sanığın ceza ehliyetinin tam olduğuna dair rapor gelerek, dosyaya konuldu. Sanık Avukatı Cem Kaya rapora itiraz ederek, "Sanık müvekkilimin hastalığı dünyada ve ülkemizde çok nadir görülen Huntington hastalığıdır. Nöro-dejeneratif, yani nöronların yapısını bozan ve bu sebeple kas koordinasyonunun yitirilmesine, algısal becerilerin kaybına ve zihinsel erken yaşlanmaya sebep olur. Adli Tıp Raporunda imza atan uzmanların hepsi ruh ve sinir hastalığı branşıdır. Sanığa bir de nöroloji uzmanının incelemesi gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

SANIK MAHKEMEDE 'PİŞMANIM' DEDİ

Savcılık ara mütalaasında eksikliklerin giderilmesi ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Savcılığın tutukluluğuna ilişkin konuşan sanık F.D., "Tahliyemi istiyorum, olay nedeniyle çok pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti verdiği ara kararda Adli Tıp Kurumu İstanbul 4. İhtisas Kurulundan beklenen raporun gelmemesi nedeniyle duruşmayı Kasım ayına erteleyerek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

Keske anlasan:

her ne kadar öldürmek kimsenin haddi olmasa da bazı babalar gerçekten psikoloji bozacak derecede annelere kötü davranabiliyor. . . . . .

33
3
yanıtYanıtla
Gülşen:

Nolursa olsun o senin baban bırak öldürmeyi vurmak bile Allah katında çok günah .. cokmu kızdın annemi dövüyor de ihbar et yada bağır çağır .. öldürmek nrr ya..babayı öldürmek ne demekk

24
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

**Babanın annesine ettiği o küfür,,çok ama çok agır,,yenilir yutulur cinsten hiç degil,,hele yetişkin çocuğunun yanında olması,aslaa kabul edilemez..baba ölümü haketmiş..keşke böyle acılar hiç yaşanmasa,,çok üzüldüm.

18
5
yanıtYanıtla
Hayriye Teyze:

Bende çok üzüldüm hocam.

yanıt4
yanıt0
D.D:

Ne olursa olsun o senin baban her şeyden önce Allah''ın verdiği can sen nasıl alabilirsin. Hadi burada verirsin hesabını bide bunun mahşer yeri var.

13
8
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ ZAZA KÜRT SİBGATULLAH:

Kıyamet kopuyor kimsenin umurunda değil. Bunlar hep kıyamet alametidir. '' 21. asrın sonuna kaldık kızı ana, oğlu BABA bilmiyor. Meyhaneler dolup taştı. Hafız namaz hoca dua bilmiyor.

17
4
yanıtYanıtla
Merve:

Bunların Salinmasi Hic Iyi Değil Daha Çok Masumun Cani Yanacak Kaldiki Ruh Hastaligi Var Olanlara da Ceza Yaptirim Gelmeli Zira Bunlar Digerlerinden Kat ve kat Daha Tehlikeliyken Serbest Kalmalari Icin Gerekçe Gösteriliyor.Eyyy Adalet Nerdesin Ölü Toprağı At Uzerinden Artik Yeter Masumlar Olmesin

14
2
yanıtYanıtla
dk74tr:

Allah seni bildigi yapsin öbür hem bu hayatini ahiretini maf etin .

10
5
yanıtYanıtla
ÖMER36:

HELAL OLSUN ANNEYE KALKAN ELLER BOYLE OLUR. CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR

2
9
yanıtYanıtla
sf:

o evlatlar için deyil karı koca arasında kavga etmiyenmi var sevgide olur kavgada kadın anasına evladı sarılsa kocasına sarılmasından daha iyi gelmez ne anasının nede evladının omuzunda aglar bieş 50 erkek olsa arasıda annesı babası oğlu olsa kadın cıplak olsa kimin arkasına geçip vucudunu korur

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title