Haberler

Babası, Annesiyle Birlikte 6 Kişiyi Öldürmüştü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne Bağlı Çayır Köyü'nde, Eşi ve Eşinin Ailesinden 5 Kişiyi Öldüren 22 Yaşındaki Şafak Köksal'ın 5 Aylık Oğlu Doğu, Koruma Altına Alındı. Torunlarını, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Görevlilerine Teslim Etmek İstemeyen İsmail ve Emine Köksal Çifti, Görevliler Tarafından Güçlükle İkna Edildi.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Çayır Köyü'nde, eşi ve eşinin ailesinden 5 kişiyi öldüren 22 yaşındaki Şafak Köksal'ın 5 aylık oğlu Doğu, koruma altına alındı. Torunlarını, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine teslim etmek istemeyen İsmail ve Emine Köksal çifti, görevliler tarafından güçlükle ikna edildi.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

KATLİAMDA HAYATINI KAYBEDENLERİN FOTOĞRAFLARI

DOĞU BEBEĞİN FOTOĞRAFLARI

Şafak Köksal, geçimsizlik nedeniyle evi terk ederek baba evine dönen eşi 22 yaşındaki Ayşe Köksal ile kayınpederi 49 yaşındaki Hüseyin, kayınvalidesi 45 yaşındaki Havva, baldızları 26 yaşındaki İlknur ve 24 yaşındaki Zülfiye ile kayınbiraderi 20 yaşındaki Aydın Köroğlu'nu, 1 hafta önce 5 aylık oğlunu göstermedikleri gerekçesiyle katletti. Katliamın ardından oğlunu annesi Emine Köksal'a teslim eden Şafak Köksal, kendisine yardım ettiği iddia edilen ağabeyi İsmail Köksal ile birlikte tutuklanarak cezaevine konuldu.

Zonguldak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden bir uzman ekip, katliamın ardından köyde inceleme yaptı. İnceleme sonunda hazırlanan rapor doğrultusunda bebeğin koruma altına alınmasına karar verildi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görevli iki memur, Doğu bebeği almak için bugün jandarma nezaretinde Çayır Köyü'ne gitti.

İsmail ve Emine Köksal çifti, önce dayısı Ali Köroğlu'na verileceğini düşünerek, bebeği teslim etmedi. Jandarma ve görevliler ise bebeğin devlet himayesi altına alınacağını söyleyerek Köksal çiftini ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren çabanın ardından Köksal çifti ikna edilirken, bir asker, bebeği kucağına alarak evden çıkardı. Daha sonra İsmail Köksal, askerden aldığı torununu, “Babanı dün son görüşüm oldu. Seni de son görüşüm” diyerek görevlilere tekrar teslim etti. İsmail Köksal, torununun da gitmesiyle evinin yıkıldığını söyledi.

Katliamdan, bir arkadaşının asker uğurlama törenine katıldığı için sağ kurtulan 25 yaşındaki Ali Köroğlu ise “Yeğenimi geriye almak için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Zonguldak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, bebeğin 0- 6 yaş grubu çocuklarının kaldığı Bartın Çocuk Yuvası'na yerleştirileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title