Haberler

    Aziz Yıldırım'ın Seçim Kozu Nihat Özdemir'in Kızı Oldu

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski yönetici arkadaşı Nihat Özdemir'in kızı Ebru Özdemir'i yönetime almak için girişimlerini hızlandırdı.

    Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışından sonraki en büyük gündem maddesi haziran ayındaki başkanlık seçimi. Başkan Aziz Yıldırım yeni oluşturacağı yönetim kurulunu netleştirmeye başladı. Yıldırım, önemli bir ismi listesine katarak seçime sayılı günler kala rakibi Ali Koç karşısında bir adım öne geçmeyi hedefliyor. Daha önceki yönetimlerde beraber çalıştığı Nihat Özdemir'in kızı Ebru Özdemir'i yönetime almak için Aziz Yıldırım'ın ısrarlı girişimleri sürüyor. Yapılan görüşmelerde Yıldırım'ın bayan Özdemir'i ikna etme noktasına geldiği öğrenildi.

    ABD'DE MASTER YAPTI

    Akşam'ın haberine göre; 1974 Ankara doğumlu olan Ebru Özdemir, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlık görevini başarı ile sürdürüyor. İş dünyasında önemli projelere imza atan Özdemir, 1991 yılında TED Ankara Koleji'nden ve 1995 yılında da Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nin İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1995–1997 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri Fordham Üniversitesi ve New York'da işletme masterı (MBA) yaptı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ebru Özdemir'e yeni yönetimde önemli bir görev vermesi bekleniyor.

    ESKİ YÖNETİMDEN SADECE 4 KİŞİ KALDI

    Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım'ın yeni listede eski yönetimden 4 isim ön plana çıkıyor. Dış İlişkiler ve Basketbol Şubesi sorumlusu Ozan Balaban, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, yönetici İlhan Ekşioğlu ve şu anki yönetim içerisinde önemli görev alan Selim Kosif'in Yıldırım'ın yeni yönetimde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Nihat Özdemir Ebru Özdemir Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    ALİ KOÇ BAŞKAN:

    ALİ KOÇ BEY ÇOK KARİZMATİK , DİNAMİK BİR BAŞKAN OLUR, ADETA FENERBAHÇEYİ ŞAHA KALDIRIR

    13
    1
    yanıtYanıtla
    GFB1907:

    hakan bilal kutlualp gelmeli

    2
    6
    yanıtYanıtla
    ASIMIN NESLİ:

    Bİ FENERBAHÇELİ DEĞİLİM AMA GÖNLÜM ARTIK ALİ KOÇ DİYOR KİMSE KOLTUĞUNU BAKİ SANMASIN DEĞİŞİM BAZEN GEREKLİDİR METAL YORĞUNLUĞU ATMAK İÇİN

    3
    4
    yanıtYanıtla
    timsah16:

    feriştaa gelsede seni kimse kurtaramaz. . ali koç seni sandığa gömecektir

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Haktan:

    Fenerbahçe yönetimini makarasına ve mecburiyetten belirliyorsun. Aziz başkan sen dersen o oluyor. kulübü çiftliğe çevirdin. yönetime Şekip Mosturoğlu''nu yıllardır neden aldığını anlamış değilim. iyi hukukçu ise avukatın yap ama fenerbahçe yönetiminde işi yok. transferden anlayan adamları kulüp yönetime al.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    RED:

    YAW Bİ GİT ARTIK

    6
    0
    yanıtYanıtla
    İNSAN OLMAK.:

    AZİZİ YILDIRIM HER YERİ PİSLEDİN SEN

    1
    2
    yanıtYanıtla
    KAZIM BAYRAM:

    NE YÜZLE TEKRAR ADAY OLURSN 20 senenede 6 şampiyonluk anynı zaman içinde on ayrı başkanla 10. şampiyon GS. ARTIK BIRAK BIRAKMAZSAN . BURADAN KONGRE ÜYELERİNE SESLENİYORUN FB . NİN BAŞARISI İÇİN BIRAKTIRIN. . ALİ KOÇ BAŞKAN FENER ŞAMPİYON.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    kosovali_prizren:

    Nihat özdemir kendi gelse ne yazar Fenerbahce taraftari azizi artik istemiyor benda dahil

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    ???? kendiside eşide iyi bir galatasaraylıdır...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title