Haberler

    Aykut Kocaman: Rakiplerimiz 3 Hafta Puan Kaybedecek

    Güncelleme:

    Ligin ilk yarısında liderle aralarında 8 puan varken "Fark suni" diyerek haklı çıkan Kocaman, gelecek 3 haftada G.Saray, Başakşehir ile Beşiktaş'ın kayıp yaşayacağını düşünüyor.

    Lider Galatasaray ile sahasında 0-0 berabere kalarak zirveyle arasındaki 6 puanlık farkı indirme şansını kaçıran F.Bahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, şampiyonluğa olan inancını kaybetmiş değil. Ligin ilk yarısında da 9. haftada oynanan G.Saray derbisi öncesi, 1. sıradaki rakipleriyle aralarında bulunan 8 puan için "Fark suni" açıklamasıyla gündem yaratan tecrübeli çalıştırıcı, devre arasına liderin 3 puan gerisinde 3. sırada girerek bir anlamda haklı çıkmıştı.

    FİKSTÜR HALA BİRÇOK SÜRPRİZE AÇIK

    Ezeli rakiplerini sahalarında yenememelerine rağmen fikstürün hala birçok sürprize gebe olduğunu düşünen Kocaman'm kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda "G.Saray'la berabere kalarak büyük bir fırsatı teptik, bu doğru. Ancak önümüzdeki 3 hafta çok kritik. Rakiplerimiz burada puan kayıpları yaşayabilir. Bu süreci hatasız geçersek elimize yine fırsatın geçeceğine inanıyorum" dediği öğrenildi.

    PAZARTESİ AVANTAJ OLABİLİR

    Aykut Kocaman ayrıca 27. haftada deplasmanda Kayseri ile oynayacakları maçın pazartesi günü olmasının kendileri için avantaj yaratabileceğini düşünüyor. G.Saray beraberliği sonrası takımda moral anlamında büyük bir çöküş olduğunu gözlemleyen Kocaman'm rakiplerin puan kaybetmeleri halinde pazartesi daha hırslı bir oyuncu grubunun sahada olacağına inandığı ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (44)

    cengo:

    Hadi diyelim onlar kaybedecek, sen kazanacağına inanıyormusun be adam.

    14
    2
    yanıtYanıtla
    HUYSUZ:

    ONLAR PUAN KAYBETSE BİLE LİGİ 4. SIRADA BİTİRECEKSİN fb

    7
    7
    yanıtYanıtla
    Adil:

    Bide kayseri vursunda sana suniyi gor

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Dilaver:

    onlar kaybetcekte sen kazanacakmısın kalan maçları

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Harun:

    sanki fener kaybetmeyecek

    9
    2
    yanıtYanıtla
    ceto:

    NERDEN BILIYORSUN diye soran yok . . . . . . kim FISILDADI , , , , kim söyledi . . . . . ? nerden ögrendin ? yine sikebahce yine ayni adamlar

    4
    6
    yanıtYanıtla
    doğru diyor:

    gelecek 3 hafta içinde gs-bjk-istanbuldan birisi mutlaka puan kaybedecek bunlar kendi arasında maç yapıyor çünkü Aykut Zeki adam :)

    3
    5
    yanıtYanıtla
    mini mini bir kuş:

    aykut üstü açık yatmış rüya görmüş :))) bütün febeliler aynımı ya. çok güldüm bu habere

    5
    1
    yanıtYanıtla
    anti55:

    puan farkı suni dediğinde de gülmüştün son gülen iyi gülüyo ama .

    yanıt0
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    teknik direktrörlüğü bırakıp kahinliğe başlamış :D

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title