Haberler

Avrupa Süper Ligi projesi başlamadan dağıldı! 5 takım çekildi, 2 başkan istifa etti

Güncelleme:

12 takımın kurucu üye olarak başlattığı Avrupa Süper Ligi projesi resmen dağıldı. Kurucu takımlardan olan Arsenal, Tottenham, Liverpool, Manchester City ve Manchester United Avrupa Süper Ligi'nden çekilme sürecini başlattı. Ayrıca Manchester United'ın ve Juventus'un başkanları istifa etti

İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün kurucu üyeliğinde başlatılan ve futbol dünyasında büyük bir krize neden olan Avrupa Süper Ligi'nde art arda istifalar oldu. Manchester United ve Juventus'un başkanları istifa etti. 5 İngiliz kulübü de projeden çekildiklerini açıkladı.

5 PREMİER LİG EKİBİ ÇEKİLME KARARINI AÇIKLADI

Tottenham Hotspur, Manchester United, Arsenal ve Liverpool, Avrupa Süper Ligi'nden çekildiklerini açıkladı. Manchester City, Avrupa Süper Ligi'nden çekilmek için gerekli işlemlere başladıklarını duyurdu.

LIVERPOOL FORMASI GİYEN OYUNCULARDAN ORTAK BİLDİRİ

Liverpool'lu oyuncular Avrupa Süper Ligi ile ilgili ortak bir paylaşımda bulundular. Açıklamada Avrupa Süper Ligi'ni istemediklerine vurgu yapıldı ve "Avrupa Süper Ligi'ni sevmiyoruz ve yapılmasını istemiyoruz. Takım olarak görüşümüz bu şekilde. Bu kulübe ve taraftarına olan bağlılığımız sorgusuz ve koşulsuzdur. Asla yalnız yürümeyeceksiniz."

UNİTED SATILIYOR

Manchester United'ın sahibi olan ABD'li Glazer ailesi, Süper lig projesinin gerçekleşmemesinin ardından kulübü satmayı düşünüyor. Manchester United Yönetim kurulu başkanı Woodward da istifa ettiğini açıkladı.

JUVENTUS BAŞKANI BIRAKIYOR

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Juventus'taki görevlerinden istifa edeceği iddia ediliyor, İtalyan ekibi şimdilik bu söylentiyi doğrulamadı. UEFA Başkanı Ceferin, "Agnelli bir yılan. Onun kadar rahat yalan söyleyen birisini görmedim" diye konuşmuştu.

PEREZ'E İSTİFA BASKISI

Florentino Perez'in de istifa etmesi için kendisine büyük bir baskı var. Avrupa Süper Ligi'nin başkanı seçilen Perez'in Real Madrid'den de istifası isteniyor.

CHELSEA TARAFTARI: BİZİM SAYEMİZDE

Dağılma haberini Chelsea taraftarları coşkuyla karşıladı. Kulübün zengin sahibi Rus milyarder Abramovic'e de meydan okuyan Chelsea taraftarları, "Deplasmanlar bizimdir" sloganı attı. Chelsea taraftarları, dağılma kararının kendileri sayesinde olduğunu belirten paylaşımlar yaptı.

BARÇA VE MADRİD DE DİRENEMİYOR

Barcelona Başkanı Laporta, "Barcelona, genel kurul üyelerinin onayı olmadan Avrupa Süper Ligi'ne girmeyecek. Kulüp onların, karar onların." diyerek geri adım sinyali verdi. Atletico Madrid'in yönetiminin bir kısmının da bu projeye karşı olduğu belirtildi. Barcelona'nın, Avrupa Süper Ligi'nden ayrılmaya çekimser olduğu konuşuluyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester City FC Manchester United Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Halil çağrı Çevik:

Adamlar haklı kadro değeri 1 milyar Euro adam bir maç için neler çekio

0
3
yanıtYanıtla
Pole star:

Zaten futbolcu piyasasını da bu kulüplerin verdiği uçuk rakamlar belirlemiyor mu?

yanıt0
yanıt0
Uğur Duran:

Merak ettiğim bir şey vardı bu konuda. bu adamlar hakemi nerden bulacaklardı? Bunlara federasyon hakem vermez ki.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title