Haberler

Avrupa Kupası'na hazırlanan Elazığlı kick-boksçuların hedefi şampiyonluk

Güncelleme:

- Avrupa Kupası'na hazırlanan Elazığlı kick-boksçuların hedefi şampiyonluk Pandemi şartlarına rağmen antrenmanlarına devam eden Elazığlı kick-boksçular, Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Kupası Şampiyonası'ndan şampiyonluklar elde etmek için günde çift antrenmanda çalışmalarını sürdürüyor.

- Avrupa Kupası'na hazırlanan Elazığlı kick-boksçuların hedefi şampiyonluk

ELAZIĞ - Pandemi şartlarına rağmen antrenmanlarına devam eden Elazığlı kick-boksçular, Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Kupası Şampiyonası'ndan şampiyonluklar elde etmek için günde çift antrenmanda çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'nın Kemer ilçesinde 8-11 Nisan tarihleri arası yapılacak olan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası'na Elazığlı sporcular sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Milli takımlar Kick-Boks antrenörü Abdullah Alan yönetiminde günde çift antrenmanla turnuvaya hazırlanan Elazığ takımı, organizasyona 25 sporcu ile katılmayı planlıyor.

Şampiyonaya 25'e yakın sporcu ile katılım sağlayacaklarını aktaran Kick-Boks Milli Takımlar Antrenörü ve Elazığ İl Temsilcisi Abdullah Alan (51), "Her yıl olduğu gibi inşallah yine milli takımımıza sporcu vereceğiz. Ben Elazığ'ın her konuda olduğu gibi bu branşta da başarılı olduğunu biliyorum. Sporcularımın yetenekli olduğunu biliyorum. İnşallah başarılı olacağımızı düşünüyorum. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları bizlere ciddi destek sağladı kendisine teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde devam ettirdik, tabii ki kurallara uyarak. Gruplar halinde antrenmanlarımızı sürekli yaptırdık. Benim sporcularım hazır değil diyemem. Zımba gibi hepsi hazır" dedi.

"Günde çift antrenman yapıyoruz"

Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaptıklarını belirten sporculardan Veysel Ali Karakuş (16), "Kendi spor kulübümüzden 11 kişi katılacağız turnuvaya. 11'imizden de şampiyonluk bekliyorum. Hocalarımız çok emek veriyorlar. 7 aydır buradayım ve geldiğim için de çok mutluyum. Pandemi süreci tabi ki bizleri zorladı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü bizlere sağolsunlar tüm imkanları sundu bu süreçte. Pandemi herkes gibi bizi de etkiledi ama biz antrenmanlarımıza devam ettik" şeklinde konuştu.

Antalya'daki şampiyona için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü dile getiren Sevda Göktaş ise "Günde çift antrenman yapıyoruz. Bu salonda gerçekten büyük bir takım ruhu var. Bu şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Pandemi şartları antrenmanlarımızı kısıtladı. Pandeminin en başlarında salonda belli bir sosyal mesafeyle çalışıyorduk. Süreç hızımızı yavaşlattı ama daha sonrasında şampiyonaya tüm gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz uluslararası alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Onun için de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Orhan Yılmaz'da "Bunu başaracağımıza inanıyorum. Malumunuz bir pandemi süreci vardı. Pandemi sürecinde çoğu turnuva ertelenmesine rağmen biz sanki haftaya maç varmış gibi antrenmanlarımıza devam ettik. Günde iki, üç idman yaptığımız da oluyor. Bu son zamanlarda ev yüzü dahi görmediğimiz oluyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Türkiye Elazığ Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title