Haberler

    Dortmundlu Aubameyang İçin İki Çin Kulübü Harekete Geçti

    Güncelleme:

    İki Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile Beijing Guoan, Borussia Dortmundlu Pierre-Emerick Aubameyang'ın transferi için 70 milyon euroyu gözden çıkardı.

    Borussia Dortmund formasıyla attığı gollerle Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Pierre-Emerick Aubameyang'ın ismi son dönemde Çin Süper Ligi temsilcileriyle anılıyor.

    Çin basınında yer alan haberlerde, 28 yaşındaki golcünün transferi için Guangzhou Evergrande ve Beijing Guoan'ın önemli mesafe katettiği iddia ediliyor. Haberde, Gabonlu golcünün bonservisi için Guangzhou Evergrande'nin Borussia Dortmund'a 70 milyon euro önerdiği, Aubameyang'a ise yıllık net 18 milyon euro teklif edileceği öne sürüldü. Beijing Guoan'ın ise bu transfer için yaklaşık iki aydır Alman kulübüyle temas halinde olduğu ifade ediliyor.

    23 MAÇTA 21 GOLÜ VAR

    Bu sezon çıktığı 23 resmi maçta 21 gole imza atan Pierre-Emerick Aubameyang ile Avrupa'da ismi en fazla geçen kulüp ise Real Madrid. Gol yollarındaki etkisiz performansıyla eleştirilerin hedefi olan Karim Benzema'nın yerine eflatun-beyazlıların Aubameyang'ı kadrosuna katacağı, Avrupa'daki birçok yayın organı tarafından manşetlere taşınmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Beijing Guoan Guangzhou Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (4)

    aS:

    nerden buliyular bu paraları arkadaş bunlar futbol dışında başka işler çeviriyo böle paramı olur :O

    7
    0
    yanıtYanıtla
    AYEM:

    Hiç bu futbol işini anlayamıyorum. ne bu paralar ya. . Bir kaç top at servet yap. yazık valla verilen paraya . Amerika neden futbola çok önem vermiyor milyon dolarları sacmıyor bu oyun için. Gidin dünyada iki aç doyurun ya . . . .

    0
    4
    yanıtYanıtla
    İso:

    Dönen paralara bak.sonra ozan tufan gibi kazmalar milyon euro kazanıyor.adalete bak...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Gökay:

    Dünya okadar adaletsizki kimine cok kimine hic vermiyor, kimi ekmek bulamiyo kimi begenmiyo, onun icin öbür dünyadaki adaleti beklicez

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title