Haberler

Atlı Spor Tesislerinde 'gurur' günü

Güncelleme:

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesislerindeki 'binicilik eğitimi'ni başarıyla tamamlayan 46'sı çocuk ve genç 62 sporcuya 'lisans belgeleri', Başkan Mustafa Demir tarafından verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesislerindeki 'binicilik eğitimi'ni başarıyla tamamlayan 46'sı çocuk ve genç 62 sporcuya 'lisans belgeleri', Başkan Mustafa Demir tarafından verildi.

Faaliyetlerine 2009 yılında başlayan uluslararası standartlara sahip Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesislerinde eğitim gören 62 sporcu daha lisanslı binici olmaya hak kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, binicilik eğitimini başarıyla tamamlayan 46'sı çocuk ve genç 62 sporcuya lisans belgelerini düzenlenen törenle dağıttı.

Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi'ndeki Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri'nde 'binicilik' eğitimlerini tamamlayan sporcular için 'Lisans Dağıtım Töreni' düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, etkinliğe katılarak, 6'sı çocuk, 40'ı genç, 16'sı ise yetişkin olan binicilerin ve ailelerinin büyük coşku ve gururuna ortak oldu.

Uluslararası standartlarda bir tesis

Tören öncesi yaptığı konuşmada, Atlı Spor Tesisleri ile ilgili bilgiler sunan Başkan Mustafa Demir, "Faaliyete geçtiği günden beri tesislerimiz, uluslararası standartlarda kapalı ve açık alanları, modern ahırı, sosyal tesisleri, her biri branşında uzman eğitmen ve seyis kadrosuyla çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlere biniciliği tanıtmış, sevdirmiş ve birçok lisanslı sporcu yetiştirmiştir. Bugün burada lisans alan sporcularımız artık yarışmalara katılabilecekler. Türkiye Binicilik Federasyonunun resmi binici kategorisine giren sporcularımızı kutluyor, onları yetiştiren eğitmenlerimize ve çocuklarımızı binicilik sporuna teşvik eden ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilere eğitim, hastalara tedavi

Tesislerde 9 pony, 5 yetişkin, 6 midilli olmak üzere toplam 20 at ve 2 de sahipli pansiyonel at bulunduğunu da açıklayan Başkan Demir, "Daha çok genç binicilerimiz için hizmet veren pony atlarımız ilgi görmektedir. Buraya gelen genç binicilerimiz keyifli vakit geçirmekte ve eğitim almaktadırlar. Atların Masal Dünyası adını verdiğimiz proje ile okullarımıza giderek öğrencilerimize at ve binicilik sevgisi aşılanmaktadır. Ayrıca tesisimiz, engelli ve birçok hastalığı olan vatandaşımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamaktadır. Hastalar, atlar eşliğinde hem tedavi görmekte hem de keyifli vakit geçirmektedir" diye konuştu.

Başkan Mustafa Demir, konuşmasının ardından eğitimleri başarıyla tamamlayan 62 sporcunun lisans ve plaketlerini takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Demir Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title