Haberler

Atiba Hutchinson: 1 yılım daha olduğunu düşünüyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takımdaki geleceği hakkında, "1 yılım daha olduğunu düşünüyorum" dedi.

Nişantaşı Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri'nde Yılın Erkek Sporcusu seçilen Atiba Hutchinson, ödül töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ödül alacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Kanadalı futbolcu, "Gerçekten çok heyecanlıyım burada olduğum için. Bu ödülü ilk kez alacağım için heyecanlıyım ve bu ödülün devam edeceğini duyduğuma da sevindim. Burada başlayacağız ve bundan sonra nasıl olacağını da göreceğiz" diye konuştu.

"1 YILIM DAHA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Atiba, "Sergen Yalçın'la çok güzel bir başlangıç yaptık ve 2 maçı kazandık. Bir sonraki maç için çok heyecanlıyız ve çok da yoğun bir fikstürümüz var. Elimizden geleni yapıyoruz, bir sonraki maçta elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Son olarak geleceğiyle ilgili konuşan 37 yaşındaki oyuncu, "Sezonun bitmesine çok var. Ama tabii ki kendimizi buna alıştırıyoruz. 1 yılım daha olduğunu düşünüyorum, burada çok güzel ve iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Ödül töreninde Atiba Hutchinson'ın yanı sıra Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Umut Nayir de yılın çıkış yapan genç yeteneği ödülüne layık görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

kartalım:

atibaaaaaaaaaaaaaaaa oynabildiğin kadar oyna, kendine iyi bak . sergennnnnnn yalçınnnnnnnnnnn Oleeey Oleeey Oley Oley Şampiyon Beşiktaş

4
2
yanıtYanıtla
Atibanın Heykeli:

Formasını koysa 3 sezon oynar! Yaş sadece bir sayı dostum. .

5
1
yanıtYanıtla
AWENTADOR:

BİRER YIL , BİRER YIL DİYE DİYE NEREYE KADAR ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title