Haberler

Asker Uğurlama Konvoyunda Arbede

Rize'de Asker Uğurlama Nedeniyle Oluşturulan Konvoya Müdahale Eden Polislerle Askere Gidecek Gençler Arasında Arbede Çıktı.

Rize'de asker uğurlama nedeniyle oluşturulan konvoya müdahale eden polislerle askere gidecek gençler arasında arbede çıktı. Olayda, görüntü almaya çalışan bazı gazeteciler de darbedildi.

Alınan bilgiye göre, 155 polis ihbar hattını arayan bazı vatandaşlar, kent merkezi Atatürk Caddesi'nde askere gidecek gençlerin oluşturduğu araç konvoyunun trafiği aksattığını bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kimlik kontrolü yaptı. Bu sırada bir polis memurunun konvoydakilerden Murat Ç'ye tokat attığı iddia edildi. Bunun üzerine polislerle gençler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayların büyümesi üzerine polis, gruba biber gazıyla müdahale etti.

Kavgada başına aldığı darbelerle yaralanan Murat Ç, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan polis, kavgayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına da müdahale ederek bazı gazetecileri darbetti. Olay sonrasında gazeteciler Faik Bakoğlu ile Ali Bakoğlu, darbedildiklerini belirterek polislerden şikayetçi oldu. Cumhuriyet Polis Karakoluna giden gazeteciler ifade verdi.

Ali Bakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef kime nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdılar, babamı ve beni darbettiler. Kendilerinden şikayetçiyim" dedi.

Olaya müdahale eden polisler de karakolda ifade verdi.

-İL EMNİYET MÜDÜRÜ: POLİSLERLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATACAĞIZ

Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, kent merkezinde askere gidecek gençlerle polis arasında yaşanan arbede nedeniyle adli ve idari soruşturma başlatacaklarını söyledi.

Demirtaş, olay sonrası Cumhuriyet Polis Karakolu'na giderek darbedilen gazetecilerle görüştü. Gazetecilere "geçmiş olsun" dileklerini ileten Demirtaş, arbede görüntülerini izledi, olay anındaki telsiz kayıtlarını istedi.

Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, olayın üzüntü verici olduğunu belirterek, "Olaya karışan polislerle ilgili adli ve idari soruşturma başlatacağız. Olaya ilk olarak müdahale eden ve daha sonra olay yerine giden ekiplerin kayıtlarını inceliyoruz. Sorumlular hakkında gerekeni yapacağız" dedi.

Rize'de 155 polis ihbar hattını arayan bazı vatandaşlar, kent merkezi Atatürk Caddesi'nde askere gidecek gençlerin oluşturduğu araç konvoyunun trafiği aksattığını bildirmiş, konvoya müdahale eden polislerle askere gidecek gençler arasında arbede çıkmıştı. Olayda, görüntü almaya çalışan bazı gazeteciler darbedilmişti. - RİZE

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title