Haberler

    Fatih Terim - Galatasaray Yönetimi Gerginliği Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Çaykur Rizespor maçını izlediği locada yönetimi hedef alarak "Arkamda durmuyorlar ama arkamdan konuşuyorlar." dediği ortaya çıktı.

    Galatasaray'daki yaşanan çöküş önlenemez noktaya gelirken, yönetimle teknik direktör Fatih Terim arasında da soğuk rüzgarlar estiği ortaya çıktı.

    Sarı-kırmızılıların önceki gün 2-0 öne geçip galibiyeti koruyamadığı Çaykur Rize karşılaşmasını cezası nedeniyle locadan izleyen teknik direktör Fatih Terim'in, karşılaşma sonrasında yönetimi hedef alan sözler söylemesi dikkat çekti. Mücadeleyi eski yöneticilerden Ergun Gürsoy'a ait 3002 numaralı locadan izleyen Terim, 90 dakika bitiminde başkan Mustafa Cengiz ve yönetimine eleştiriler yöneltti.

    "ARKAMDA DURMUYORLAR AMA ARKAMDAN KONUŞUYORLAR"

    Terim, son dönemde yaşanan olayları anımsatarak, yalnız kaldığını dile getirdi. Tecrübeli teknik adamın, yönetime sitemde bulunup, "Arkamda durmuyorlar ama arkamdan konuşuyorlar" dediği öğrenildi. Fatih Terim'in, Mustafa Cengiz ve yöneticilere yakın isimlerin kendisini hedef alan yorumlarından çok rahatsız olduğu bildirildi. Cezası nedeniyle Terim'in yanında olan antrenör Hasan Şaş da zaman zaman hocasının yanından ayrıldı, locadan çıktı. Şaş'ın, Terim'in yaptığı teknik uyarıları aracılar vasıtasıyla kulübeye aktardığı bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Ergun Gürsoy Fatih Terim Çaykur Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (28)

    imparator:

    BURADA FATİH TERİME SALLAYANLAR GS Lİ FALAN OLAMAZ SONUNA KADAR TERİM

    27
    11
    yanıtYanıtla
    karakartal:

    Zaten işler yolunda gitmedimi parator hemen kendini kovdurur tazminat alır. Hazır Tudorun kurulu takımına kondu sıfırı tüketti. Maç rizenin hakkıydı. Rizenin çalınan 2 puanı yüzünden ligden düşerse kim verecek bunun hesabını. muslera karete yapar hakem kırmızı kart çıkartması gerekirken faul bile vermez. Rizenin buz gibi golu faul diye verilmez ve concon yine ağlar bu ne perhiz bu ne lahana. ağlaksaraylılar bu kadar ağlamayın. kaç haftadır salya sümük ağlıyorsunuz gdin fransada ağlayın :)))

    13
    16
    yanıtYanıtla
    bence:

    Israrla söylüyorum. bu adamın olduğu yerde huzur, istikrar aramayın. bulamazsınız. . .

    10
    16
    yanıtYanıtla
    Adınızı YazınŞAPKACI:

    LÜTFEN GERÇEK GALATASARAYLI TÜM TARAFTARLAR DİLE GETİRSİN: TERİM İSTİFAAAAAAAAAA. . . .

    5
    11
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    YA BIRAK HOCAM BU İŞLERİ ARTIK ZAMANIN GEÇTİ VE GEÇEN YIL İLK GELDİĞİNDE SÖYLEDİĞİM SÖZÜN HALA ARKASINDAYIM. TUDOR SENDEN İYİ BİR TD. DİR VE SEN GEÇEN YIL ONUN EKMEĞİNİ YİYEREK ŞAMPİYON OLDUK VE EKMEK BİTTİ. SON SÖZÜM SENDEN TEKNİK DİREKTÖR FALAN OLMAZ - NOKTA

    8
    6
    yanıtYanıtla
    Mesut:

    Boşver hoca yönetimi falan. Biz sana güveniyoruz. Sen ikinci yarı takımı toparlar, bizi yine şampiyon yaparsın.

    6
    7
    yanıtYanıtla
    tusem:

    Takımı mı toparlar, bohçasını mı toparlar göreceğiz senyör terimi

    yanıt0
    yanıt0
    sinan:

    gs li olarak söylüyorum bu adam kaos adamı. işi gücü hır gür çıkartıp ortamı gererek fayda sağlamaya çalışmak.

    5
    8
    yanıtYanıtla
    kebapçı selahaddin babanız:

    Nasıl ? eğleniyormuyuz gençler :))

    4
    8
    yanıtYanıtla
    yetmiş iki:

    Yani diyor ki;Arkadaşlar Fatih kaçar. Terim hareketi işler kötü gitmeye başlarsa durmaz, gider. Defalarca yaptı daha önce

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title