Haberler

Arjantinli Yıldız Messi, Türk Dizisi Hayranı Çıktı

Güncelleme:

Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, Instagram'dan yaptığı paylaşımda Türk dizilerinin hayranı olduğu ortaya çıktı.

Futbol denilince akıla gelen ilk isimlerden biri olan Messi, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü.

Messi, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoda Türk dizisi hayranı olduğunu belli etti.

KARA PARA AŞK İZLİYOR

Messi çocuklarının videosunu paylaştığı sırada salonunda yer alan televizyonda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in baş rollerini paylaştığı Kara Para Aşk dizisi ekrana geliyor.

Arjantinli Yıldız Messi, Türk Dizisi Hayranı Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Instagram Futbol Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (79)

ülkem en iyi yerde olsun:

ülkemizinin en iyi yerde olmasını istiyorum kürdüm ülkemin insanı birbirine iyi olsun yeter bee aç olmasın barış huzur olsun kin öfke olmasın

91
1
yanıtYanıtla
AKP,li:

bu gece rüyamda akp ve chp nin kardeş olduklarını gördüm,artık oyumu iyi partiye vereceğim.

12
36
yanıtYanıtla
milor:

İnce geldiğinde türk dizileri dünyanın en iyi film sektörü haline gelecek.

13
29
yanıtYanıtla
murat:

incenin hayatı dizi zaten. işi gücü rol yapmak ama tutmayan diziler gibi bir kaç bölümde yayındna kaldıracaklar. son kullanım tarihi 24 haziran olacak

yanıt16
yanıt8
BEN CHP''LİYİM:

sİnamada, tiyatrada kısaca zanatta devrim yaşanacak film festivalleri olacak. 60 milyon turis gelcek. holivod bizi kıskanacak oyuncular türk filmlerinde oynamak isteyecek. Dünyanın en kaliteli heykeltraşları ülkemize gelecek heykel köyleri olacak müze tarzı en az 15 milyon turis gelecek inanın bunlar İNCE ile gerçekleşecek. . . .

yanıt4
yanıt4
Evren nn:

Türk dizi sektörü çok gelişti.bunu dışarıdakiler çok iyi görüyor.ama içimizde ki Türk düşmanları ve Türklerin hiç iyi bir şey yapamayacaklarına inanan asalaklar bunu görmeyip yada görmek istemeyip yabancı dizi hayranlıklarına devam ediyorlar

17
25
yanıtYanıtla
TR:

Neyine gelişti lann asalak. . kaç tane dizi demiyorum bak hiç dizin varmı dünya gündemine oturan izlennme rekorları kıran. . . boş övgülerle gazla ülkeyi kalkındıramazsınız. . Bide bu boş övgülere kanmayanları Türk düşmanı diye salakça yorum yaparak suçlayamazsın. . Türklüğe en büyük zararı senin gibi ahmaklar zarar veriyor. . .

yanıt0
yanıt0
EBUBEKİR:

türk dizileri saçma sapandır. amatör gibidir. amerikan ve ingiliz dizileri harikadır. amerikan dizisi olan the walkıng dead tek başına bile türk dizilerinden bin kat iyidir. türk dizileri bir araya gelseler birlik olsa bile bir walkıng dead edemezler

8
20
yanıtYanıtla
EBUBEKİR:

evet türküm ben sadece gerçeği söylemek istemiştim.

yanıt0
yanıt0
trr:

sen bir trolsun. sayfa sayfa dolaşan.

yanıt2
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title