Haberler

Arda Turan'ın İşten Çıkardığı Şoför Dava Açtı: Beni Başka Şirketten Sigortalı Gösterdi

Güncelleme:

Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın işten çıkardığı şoförü, başka şirket üzerinden sigortalı gösterildiğini ve haksız yere işten çıkarıldığını belirterek dava açtı.

Ünlü futbolcu Arda Turan hakkında eski şoförü Aşkın Yıldırım tarafından haksız yere işten çıkarıldığı gerekçesiyle açılan bin 700 liralık belirsiz alacak davasında mahkeme, tanıkların dinlenmesine karar verdi.

Futbolcu Arda Turan'ın eski şoförü tarafından geçtiğimiz aylarda haksız yere işten çıkarıldığı gerekçesiyle açtığı bin 700 liralık belirsiz alacak davasına devam edildi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen duruşmaya şikayetçi Aşkın Yıldırım avukatı ile birlikte katılırken Arda Turan'ı ise avukatı temsil etti.

Mahkeme, taraflara tanıklarını bildirmeleri için süre vererek, duruşmayı erteledi. Arda Turan'ın eski şoförü Aşkın Yıldırım geçtiğimiz aylarda haksız yere işten çıkarıldığı gerekçesiyle avukatı aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk mahkemesine dilekçe vermişti.

ARDA, ŞOFÖRÜNÜ BAŞKA ŞİRKET ÜZERİNDEN SİGORTALI GÖSTERMİŞ

Yıldırım'ın avukatı tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, "Müvekkilimin en son net maaşı 2 bin 400 liraydı. Arda Turan'ın şoförlük dışında her zaman yanında bulunan müvekkilimi Turan, başka bir şirket üzerinden sigortalı göstermiştir. Müvekkilim, Arda Turan'ın yabancı ülke takımında oynamaya başladığı dönemde bile davalının ailesinin işlerini yapmıştır. Davalı Türkiye'ye geldiği zamanlarda bile kendisinin kişisel işlerine destek olmuştur. Müvekkilin hak etmiş olduğu bedelin tahsilini ve şimdilik bin 700 liranın tahsilini davalı Arda Turan'dan istiyoruz. Davamızın kabulüne karar verilsin" ifadelerine yer vermişti.

Arda Turan ise iddiaları reddetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arda Turan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Dedesi:

arda düşmanları ülkeyi terk etsin.

3
19
yanıtYanıtla
huhaaaahahahaaa hey amigo cessabata:

yelekesi = dedesi, , , ,

yanıt0
yanıt0
Müşfike Teyze:

Ardanın düşmanlarını protesto ediyorum.

3
15
yanıtYanıtla
THE YELLOW CANARY:

iş güzarlığın daniskası. . . millet günde 15-20 saat çalışıyor, ortada ne sgk ne bişey var, bu arkadaş da başka yerde sgk lı gösterdi diye hayıflanıyo, napsaydı arabada mı sigorta yaptırsaydı acaba. . . ailesinin işlerini takip etmiş, ee neden maaş veriyodu sana ? şu memlekette düşmeye gör. . . vurun abalıyaaa. . . . :)

11
6
yanıtYanıtla
Sessiz:

Türk futbolunun utanç abidesi zevkine düşkün şımarık .......t

12
3
yanıtYanıtla
kapak:

allahın geri kafalısı utanç seni ilgilendirmeyen konularda kapasiteni aşan yorumlar yapmanda. . . şımarık''a gelince onun bunun karısı ile ilegal beraber olan birine az bile yapmış berkay hak etmişti arda adam gibi adam ohhh ellerine sağlık

yanıt2
yanıt12
VATAN53:

arda efendiye şimdi dizi film teklifi gelmesin. taciz ve karate filmleri gibi. utanmaz çürük arda. terbiyesiz. birde gençlere örnek olacaktın. defol git.

10
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

fatih terime operasyon çekilirken medya ile arda gene sahnedeydi buyur burdan yak aynı arda gazeteci döver millete sarar bir gs li olarak iyi ki bizim takıma gelmemiş

5
4
yanıtYanıtla
35:

Ya bir topçuyu bu kadar başınız üstüne çıkarırsanız olacağıda bu.

6
1
yanıtYanıtla
haci:

sahtekar arda

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title