Haberler

    Arda Turan, Galatasaray'dan 4 milyon TL garanti ücret alacak

    Güncelleme:

    Galatasaray yönetimi, sarı kırmızılı ekibe 9 yıl sonra geri dönen Arda Turan'a 4 milyon TL garanti ücret teklif etti. Boş sözleşmeye imza atan deneyimli futbolcu, "Ben Galatasaray'ın evladıyım. Ne derseniz kabulümdür" ifadelerini kullandı.

    Galatasaray'ın altyapısından yetişen, 2011 yılında Atletico Madrid'e 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Arda Turan, 9 yıl sonra yuvasına geri döndü. Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in, 22 Temmuz tarihinde başkan Mustafa Cengiz ve yönetimle yaptığı toplantıda takıma katılmasını istediği Arda Turan konusu dün mutlu sonla tamamlandı. Ocak ayında başkan Mustafa Cengiz'in olumsuz görüşü ve bu transfere onay vermemesi ile Florya'nın kapısından dönen Arda Turan "Yuvam" dediği sarı kırmızılılarla el sıkıştı.

    Gelişmelerin ardından milli oyuncunun Galatasaray'dan alacağı maaş da netlik kazanmaya başladı. "Ben Galatasaray'ın evladıyım. Ne derseniz kabulümdür" diyen oyuncuya 4 milyon TL garanti ücret teklif edildi.

    8 AY GALATASARAY'I BEKLEDİ, DİĞERLERİNİ DÜŞÜNMEDİ

    Başkan Cengiz, yöneticilerle salı günü bir toplantı yaparken Fatih hocanın talebi, takımdaki tecrübeli yerli eksikliği, değişen yabancı kuralı, Arda'nın duruşu ve tavrı ile bu kez eski kaptanın transferine onay verdi.

    8 aydır Galatasaray'ı bekleyen ve gelen teklifleri dikkate dahi almayan Arda, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın telefonu üzerine ailesi ile birlikte Marmaris tatilini yarıda kesip hemen İstanbul'a geldi. Arda ilk olarak Albayrak ve yöneticilerle görüşmek için Türk Telekom Stadı'na gitti.

    YENİDEN 66 FORMAYI GİYECEK

    Anlaşmanın ardından Arda Turan, Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ile birlikte başkan Mustafa Cengiz'in evine gitti. Arda Turan, Galatasaray ile 2 yıllığına anlaşırken, yeniden 66 numaralı formayı giyecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Atletico Madrid Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (27)

    A SPOR:

    Bir beşiktaş taraftarı olarak çok sevindim. Arda gibi karakter yoksunu bir insan o takımı iyice karıştıracak tavan egosu ile takımın tüm motivasyonunu etkileyecektir. İzleyelim görelim.

    24
    12
    yanıtYanıtla
    zübük:

    aç susuz hiç bi geliri olmadan 8 ay cimbomu bekledi yoksa liverbool, paris şen germen, bay. münih, reel madrid hepsi sıradaydı yalvarıyolaaadı

    28
    8
    yanıtYanıtla
    Hacı Arif Efendi:

    Arda nın gelişiyle Belhanda abi artık satılır. Diagne abi de satılır. Feguli abi de gitme niyeti var. Dong abi ise fazla para istiyor. postalanır. Yeni Avrupa takviyeli genç oyuncular ve bambaşka süper bir Galatasary geliyor. Tek sorun Muslera hızlı biçimde dönmesi lazım.

    8
    12
    yanıtYanıtla
    SS:

    sonra bi uyanıyon sabah olmuş annen hadi oğlum okula diyo

    yanıt8
    yanıt1
    BATDAL:

    Gs ya hayırlı olsun çok sevindim bu senede şampiyon olamazsınız inş.Karıştır arda cinconu karıştır.

    9
    7
    yanıtYanıtla
    gıcık:

    '' ne derlerse kabulümdür. '' :) yıllık garanti 4 milyon

    15
    0
    yanıtYanıtla
    ld:

    turk futbolu neden ılerlemedığının kanıtı adam futbol ve ahlak konusunda bıtık ne verebılır gs alt yapısınıa her zaman adamlıktan durustlukten ahlaktan bahseden gs bu sahsın gecmısnnıı bılmıyormu yazık verdığınız paraya

    12
    1
    yanıtYanıtla
    ONUR:

    YABANCI FUTBOLCULARIN HEPSİ ÇOK AHLAKLI , ÇÜNKÜ ONLAR AVRUPALI BOŞ YORUMUN İÇİN TŞKKÜRLER

    yanıt1
    yanıt0
    XL:

    takımı karıştıran, futbolu oynarken taraftarın zevk almadığı gereksiz bir transfer yazık 4 milyona çöpe gitti demek ki GS nin maddi durumu iyi boşa para atabiliyor YAZIK

    10
    3
    yanıtYanıtla
    İLOMİLO:

    KÜÇÜKKKEN HAYRANIYDIM BİLGİSAYAR DERSİMİZDE GSK YA GİRER ORDAN FUTBOLCU KARTLARINDAN ARDAYI AÇAR ÖZELLİKLERİNİ OKURDUM. BİZDE BÖYLEYDİ FANLIK O ZAMANLAR :d

    5
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title