Haberler

Antalya'da "Oto Drag" heyecanı

Kepez Belediyesi tarafından Odabaşı Mahallesi'nde inşa ettirilen Kepez Drag Pisti'nde, "Oto Drag" yarışları düzenlendi.

Kepez Belediyesi tarafından Odabaşı Mahallesi'nde inşa ettirilen Kepez Drag Pisti'nde, "Oto Drag" yarışları düzenlendi.

Kepez Belediyesi ile Kepez Otomobil ve Motorsporları Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile 30 ilden 62 sporcu birinci olabilmek için mücadele etti.

Antrenman ve ısınma turlarıyla başlayan organizasyonda, sıralama turlarının ardından yarışlara geçildi.

Tribünleri dolduran sporseverler, yarışları büyük bir heyecanla izlediler.

Yarışlarda, sınıf 1'de Çağrı Tok, sınıf 2'de Samim Mamülcü, sınıf 3'te Özgür Kara, sınıf 4'te Fatih Bilal Danış, sınıf 5'te Kemalcan Kalkın ve sınıf 6'da Hasan Fehmi birinci oldu.

Dereceye girenlere düzenlenen törenle kupaları verildi.

"Güzel bir yarış oldu"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gazetecilere yaptığı açıklamada, pistin yapılış amacının gençlerin hız tutkularını ve otomobille ilgili farklı meraklarını yasal pistlerde gidermek olduğunu söyledi.

Hız tutkunlarının trafikte de hiç kimseyi rahatsız etmesini istemediklerini vurgulayan Tütüncü, "Trafik hepimizin can ve mal güvenliği açısından çok çok önemli. Oluşturduğumuz pistle de çeşitli dönemlerde değişik yarışlar meydana getirdik. Bugün de Türkiye'nin dört bir yanından 60'dan fazla sporcumuz, buraya geldi. Güzel bir yarış oldu." diye konuştu.

Kepez Otomobil ve Motorsporları Derneği Başkanı İzzet Berk Demir ise yarışa KKTC'den 5 sporcunun katıldığını belirterek, "Yavru vatandaki otomobil tutkunu kardeşlerimiz bugün hem sporcu hem de izleyici olarak bizlerle beraberler. Bu, büyük bir mutluluk vesilesidir." dedi

Kaynak: AA / Spor

Kepez Belediyesi Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title