Haberler

Antalya'da Kapkaççı Dehşeti

Antalya'da Üniversite Öğrencisi Genç Kız, Kendisinden Çantasını Almaya Çalışan Kapkaççıya Direnince Darp Edildi. Ormanlık Alanda Polis Tarafından Kıskıvrak Yakalanan Zanlı İse, Genç Kızdan Özür Diledi.

Antalya'da üniversite öğrencisi genç kız, kendisinden çantasını almaya çalışan kapkaççıya direnince darp edildi. Ormanlık alanda polis tarafından kıskıvrak yakalanan zanlı ise, genç kızdan özür diledi.

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Adliye Kavşağı'nda meydana gelen olayda, Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenim gören ve yaz okulu için yurtta kalan 21 yaşındaki Yasemin Y., bankamatikten para çektikten sonra alışveriş merkezine gitmek üzere yürümeye başladı. Bu sırada genç kızı takip eden ve işsiz olduğu öğrenilen M.A.K. isimli şahıs, kapkaç yöntemi ile üniversiteli kızın çantasını almaya çalıştı. Üniversiteli kızın çantasını vermemek istemesi üzerine şahıs, genç kızı darp etti. Genç kızın yaralı

halde yere yığılmasının ardından çantayı alan şahıs, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'ne girerek kaçmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, ormanlık alanda yaptıkları aramalarda zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar, zanlıya büyük tepki gösterdi. Çantayı bulamayan polis ekipleri, zanlıyla birlikte ormanda kısa süre çantayı aradı. Arama sonucunda çanta dağılmış bir şekilde bulunurken, zanlı kendisine soru soran gazetecilere, "Böyle

bir şey yaptığım için çok pişmanım. Bir daha asla yapmayacağım. Genç kızdan çok özür dilerim" dedi.

Yaralı genç kız, olay yerine gelen ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın yüz bölgesinde aldığı darbelerden dolayı şişlikler olduğu öğrenildi. Çevredeki vatandaşların tepkileri altında zanlı karakola götürüldü.

Olayın görgü tanığı Ahmet Akman isimli şahıs ise, "Bir anda kızın çantasını aldı ve kıza saldırdı. Herkes büyük bir şok yaşadık. Yazıklar olsun ona" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(SE-CE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title