Haberler

Andre Drummond, gittiği restoranda 164 dolarlık hesaba 1000 dolar bahşiş bıraktı

Güncelleme:

Cleveland Cavaliers forması giyen Andre Drummond, Florida'da gittiği bir restoranda 164 dolarlık hesaba 1000 dolar bahşiş bıraktı.

Cleveland Cavaliers yıldızı Andre Drummond, Florida'da bir restoranda bir garson için 1.000 dolarlık bir bahşiş bıraktı.

Delray Beach'teki Che Restaurant'da garsonluk yapan Kassandra Diaz, 164 dolarlık bir hesapta 1.000 dolarlık bir bahşiş bıraktığını görünceye kadar, müşterinin kim olduğunu bilmediğini söyledi.

Diaz, Instagram hesabında "Çek defterini aldığımda, masayı kapatmak için bahşişi ve bilgileri girmeye gittim ve gördüğüme inanamadım. 164 dolarlık bir hesaptan 1000 dolar bahşiş gözüküyordu. O ayrıldıktan sonra titriyordum ve mutluluktan ağlamaya başladım" ifadelerini kullandı.

Andre Drummond, gittiği restoranda 164 dolarlık hesaba 1000 dolar bahşiş bıraktı

"HARİKA OLUŞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Bu sezon 27 milyon dolardan fazla maaşı olan Drummond, "Harika oluşun için teşekkür ederim!" şeklinde yanıt verdi ve restorana misafirperverliği için teşekkür etti.

Palm Beach County'deki restoranlar iki hafta önce %25 kapasitede yeniden açılmıştı ve Diaz, restoranın geçen hafta boyunca "oldukça yavaş" işlediğini belirtti.

FLORIDA'DA BU BİR İLK OLMADI

Diaz, paylaşımına "Nasıl tepki vereceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu, dikkat çekmek istemedim ama aynı zamanda minnettarlığımı da tarif edemedim. Bu belirsiz zamanlarda insanların nezaket eyleminde bulunduklarını görmek inanılmaz bir şey. Bu asla unutamayacağım bir hikaye, tekrar teşekkür ederim Andre Drummond!" açıklamasını yazdı.

Che'nin genel müdürü Daniela Sujoy, Diaz'ın tüm bahşişi kendisinin alabileceğini söyledi.

Drummond'un nezaket eylemi, eski NFL yıldızı Chad Johnson'ın geçen hafta 37 dolarlık bir hesaba 1.000 dolar bahşiş bırakmasının ardından, bir Florida restoranında bu ay dikkat çeken ikinci büyük armağan oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cleveland Cavaliers Andre Drummond Florida Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

kara:

arkadaşım akarken doldur hava atma yarınını düşün

0
2
yanıtYanıtla
Aslan:

164 dolara bu ülkede 1 ay geçinen insanlar var boşuna dememişler zenginin malı züğürdun çenesini yorarmis diye

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title