Haberler

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic Yarı Finale Yükselmeyi Hak Ettiğimizi Düşünüyorum

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic Yarı finale yükselmeyi hak ettiğimizi düşünüyorumGalatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman Anadolu Efes'e şampiyonluk yolunda başarılar diliyorumAnadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Spor Toto Basketbol Süper Lig'de yarı finale yükselmeyi hak...

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic Yarı finale yükselmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman Anadolu Efes'e şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Spor Toto Basketbol Süper Lig'de yarı finale yükselmeyi hak ettiklerini söyledi.

Spor Toto Basketbol Süper Lig play-off çeyrek finalinde Galatasaray Odeabank'ı 87-76 yenerek yarı finale yükseldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Perasovic, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, Bu sezon genel olarak iyi oynadık. Bugün de maça çok sert başladık. Başından sonuna kadar iyi ilerlediğimizi düşünüyorum. Bugün maçın kilit noktası hücum ribauntlarıydı. Galatasaray Odeabank gibi büyük bir takımla oynadığınız 7 maçın 6'sını kazanıyorsanız, bu, iyi bir takım olduğunuzu gösterir. Bu galibiyeti ve yarı finale yükselmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Yarı finaldeki rakibimiz Beşiktaş Sompo Japan de çok iyi oynuyor. Son maçımızda bizi burada yendiler. Açıkçası tüm saygımızı kazandılar. Biz final yolunda elimizden gelenin en iyisi yapacağız diye konuştu.

Ataman Anadolu Efes'e şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ise, Söylenecek fazla bir şey yok. Anadolu Efes'i kutluyorum. Onlara şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum dedi.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Sinan Güler de bu sezon hiçbir hedeflerine ulaşamadıklarını vurgulayarak, Açıkçası sezona genel bakış açımızdan utanç duyuyorum ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ergin Ataman Anadolu Efes Galatasaray Odea Bank Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title