Haberler

Skora kimse inanamadı, maç 19-0 bitti

Güncelleme:

Zonguldak 1.Amatör Küme U-19 Zafer Men Liginde Karadonspor, Çates Işıkspor'u 19-0 gibi farklı skorla mağlup etti.

Bartın'da maç izlediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ereğli Belediyespor'un tecrübeli altyapı antrenörü Zafer Men'in isminin verildiği 1.Amatör U-19 Zafer Men Ligi başladı.

Merkez B Grubunda mücadele eden Karadonspor son yıllarda yeşil sahalarda alışık olmayacak skorla rakibi Çates Işıkspor'u mağlup etti. Karadonspor rakibi Çates Işıkspor'u 19-0 gibi farklı bir skorla yendi.

Karadonspor'a galibiyeti getiren golleri Faruk (3), Işık (3), Halil Can (2), Emirhan(2), Emircan (2), Mert (2), Batuhan (2),Göksu (2)ve Kerim (1)'den geldi.

Öte yandan Karadonspor'un aldığı bu farklı galibiyet sonrasında futbol camiası da bu skora inanamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çatalağzı Termik Santrali Ereğli Belediyespor Zonguldak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (14)

mehmet:

teknik direktörleri bence insanlığı öğrensin önce. rakip kaleye bu kadar gol bırakılmaz. rakip rencide edilmez.

8
1
yanıtYanıtla
Ali:

Karadon spor mu :)))))

5
0
yanıtYanıtla
Firat:

Kartonspor

yanıt0
yanıt0
Sahin:

Bence bir an önce teknik direktörü kovulsun ne yani onlardan iyi siniz diye böyle mi olmali karsi takımı çok rencide etmişler yazık değilmi adamlarda simdi futbol oynama hevesi gitmiştir

4
1
yanıtYanıtla
Ne:

Haber değeri 0 amatör kümede bazen 20 altı gol olmuyor hahaha

1
0
yanıtYanıtla
Futbol Camiası:

Skora inanmadık

1
0
yanıtYanıtla
EMOXX:

adı üstünde amotör lig ??

1
0
yanıtYanıtla
eeeeeeee:

eeeee

0
0
yanıtYanıtla
muhittin topalak:

halı sahada bile öyle skor olmaz

0
0
yanıtYanıtla
adsız cengo:

ayıp vallahi ayıp tamam güçlüsün 10 tane at ne gerek var dahasına takımı iyice küçük düşürüyorsun seyircisinin karşısında

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title