Haberler

Amasya Güvenlik Kamerasına Yansıyan Darp Sonrası Bina Yöneticisi Konuştu Hakkımı Arayacağım

Amasya Güvenlik kamerasına yansıyan darp sonrası bina yöneticisi konuştu Hakkımı arayacağım (HD)Güvenlik kamerasına yansıyan darp sonrası bina yöneticisi konuştu Hakkımı arayacağımAMASYA'nın Merzifon ilçesinde, site yöneticisi emekli asker ile kiracı arasında 'asansörde yük taşıma' yüzünden...

Amasya Güvenlik kamerasına yansıyan darp sonrası bina yöneticisi konuştu Hakkımı arayacağım (HD)Güvenlik kamerasına yansıyan darp sonrası bina yöneticisi konuştu Hakkımı arayacağım

AMASYA'nın Merzifon ilçesinde, site yöneticisi emekli asker ile kiracı arasında 'asansörde yük taşıma' yüzünden çıkan tartışma sonrası, polis merkezine götürülmek istenen yönetici ile polisler arasında çıkan tartışmada 'yumruklar' konuştu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde yere yatırılan yöneticiye kelepçe takmak isteyen memurlardan birinin, yöneticiye biber gazı sıktığı ardından tekme attığı görülüyor.

Edinilen bilgiye göre olay 6 Eylül'de, Merzifon ilçesinde meydana geldi. Site yöneticisi emekli asker Hasan Ayyıldız (48) ile kiracı K.H. arasında asansörde yük taşıma yüzünden tartışma çıktı. K.H., kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü yönetici hakkında şikayetçi oldu, polis çağırdı. Polis merkezine götürülmek istenen Ayyıldız ile polis memurları arasında çıkan tartışma sonrası, karşılıklı yumruklaşma yaşandı. Polisler yere yatırdıkları Ayyıldız'a kelepçe takmaya çalışırken, memurlardan birinin Ayyıldız'ın yüzüne biber gazı sıkıp, kafasına tekme attığı görülüyor.

'HEPSİ ÜZERİME ÇULLANDI'

Hasan Ayyıldız, Olay günü apartmanımızdan taşınıp gidecek bir komşumuz eşya taşımak için asansörleri kullanmak istemişti. Ben de aldığımız karar gereği asansörde eşya taşımanın yasak olduğunu söyledim. Hanımefendi de 155'i arayarak benim kendisini darp ettiğimi ve hakarette bulunduğumu iddia ederek şikayette bulunmuş. Akabinde ekipler apartmana gelip beni emniyete davet ettiler. Görevli polis memuru arkadaşın kolumu fazla sıkmasından rahatsız oldum ve bunun üzerine 'kolumu sıkmayın, ben kendim ekip otosuna gelirim' dedim. Bunun üzerine kolumu daha çok sıkmaya başladı. Kolum acıdı ve çekmeye çalıştım. Bunun üzerine polisler bana 'sen bize mukavemette mi bulunuyorsun' diyerek hepsi üzerime çullandılar. Tekme ve tokatla beni yere yatırdılar. Yerde yatarken aşırı derecede biber gazı sıkarak tekme attılar ve ters kelepçe taktılar dedi.

'HAKKIMI ARAYACAĞIM'

Yaşanan olayların güvenlik kameralarınca kaydedildiğini ifade eden Ayyıldız, Daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldüm. Bir gece gözaltına kaldıktan sonra serbest bırakıldım. 3 polis memuru hakkında şikayette bulundum. Olayın beni üzen kısmı ise hiç bir yetkili beni arayıp 'geçmiş olsun' dileklerini iletmemesi oldu. Hakkımı sonuna kadar arayacağım ve adalete güveniyorum diye konuştu.

BİNA İÇİNDE BİZE SALDIRDI, ZORLUK ÇIKARDI

Yaşanan olay sonrası polisler ile ilgili idare soruşturma açıldığı; polislerin ilk ifadelerinde bina içinde Ayyıldız'ın kendilerine saldırdığını, zorluk çıkardığını, bazı memurların üniformasının yırtıldığını söyledikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merzifon Amasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title