Haberler

Amasya: Amasya'da Tren Kazası...(4)

Sivas'tan Gelip Samsun'a Giden Yolcu Treninin Amasya'da Kızılca Köyü Civarında Raydan Çıkarak Şarampole Yuvarlanmasından Sonra Ddy Kurtarma Ekipleri Zile'den ve Sivas'tan Yola Çıktı.

Sivas'tan gelip Samsun'a giden yolcu treninin Amasya'da Kızılca Köyü civarında raydan çıkarak şarampole yuvarlanmasından sonra DDY kurtarma ekipleri Zile'den ve Sivas'tan yola çıktı.

Raydaki kaynağın kırılması sonucu Amasay'da Kızılca Köyü'nde raydan çıkarak şarampole yuvarlanan ve 124 yolcunun yara almadan kurtulduğu kaza sonrasında kurtarma ekiplerinin Zile'den ve Sivas'tan yola çıktıkları bildirildi.

Şarampole yuvarlanan trenin çıkartılması için önce Zile'den küçük çaplı bir kurtarma ekibinin acilen yola çıkarıldığını belirten DDY Amasya Gar Müdürü Yalçın Zobu, "Zile'den küçük çaplı, Sivas'tan vinçli bir kurtarma ekibi yola çıktı. Ekiplerimiz Amasya'ya varır varmaz kurtarma çalışmalarını yapacağız" dedi.

Zobu, kazanın sebebinin ise rayın kırılması sonucu olduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title