Haberler

Amanos Tüneli Projesi 2018 Yılı Yatırım Programına Alındı

AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, Amanos Tüneli projesi 2018 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, Amanos Tüneli projesi 2018 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

Milletvekili Polat, Amanos Tüneli projesinin Kilis'in, Gaziantep bölgenin İskenderun limanına ulaşımını kısaltarak bölgeye büyük bir ekonomik canlılık sağlayacağını ifade ederek, " Polateli-Şahinbey organize sanayinin temel bağlantısı olan en önemli proje Amanos Tüneli projesi 2018 yılı yatırım programına alınmıştır. Amanos Tüneli projesinin tutarı, 1 milyar 726 milyon TL'dir. Bölgenin en büyük projesinin mimarı olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'a,Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a kabine üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

REŞİT POLAT Gaziantep Ak Parti Kilis Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title