Haberler

Altın kız Şevval Rektör Budak'ı ziyaret etti

BOSNA Hersek'te düzenlenen Saraybosna Açık Yüzme Turnuvası'nda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Ege Üniversitesi (EÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Şubesi'nin milli sporcusu Şevval Tekin, annesi ve antrenörü ile EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'ı ziyaret etti.

BOSNA Hersek'te düzenlenen Saraybosna Açık Yüzme Turnuvası'nda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Ege Üniversitesi (EÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Şubesi'nin milli sporcusu Şevval Tekin, annesi ve antrenörü ile EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'ı ziyaret etti. Genç sporcunun Türkiye'nin gururu olduğunu söyleyen Rektör Budak, sporculara desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Küçük yaştan beri Ege Üniversitesi bünyesinde spor yapan özel sporcu Tekin'in elde ettiği başarıdan mutluluk duyduğunu kaydeden Rektör Budak, Egeli sporcuların dünya çapında başarılara imza attığını hatırlattı.

Budak, "Ege Üniversitesi olarak Türkiye'nin gururu oluyoruz. Özel sporcumuz Şevval'i tebrik ediyorum. Sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Yeter ki Türk Bayrağını şampiyonalarda dalgalandırmaya devam etsinler" diye konuştu.

Kızına spor yaşamında en büyük desteği verip onu bir an olsun yalnız bırakmayan anne Müjgan Tekin, desteklerinden dolayı Rektör Budak'a teşekkür edip, "Bir anne olarak çok mutluyum. Başta Rektörümüz olmak üzere, antrenörümüz ve üniversitemize minnettarım. Biz hep iyi insanlara denk geldik. Dilerim herkes böyle iyilere denk gelir" dedi.

Turnuva ve öncesindeki hazırlıklarının yaklaşık 11 günlük bir süreci kapsadığına değinen genç sporcunun antrenörü Anıl Şen, söz konusu sürecin 5 gününü kampta antrenman yaparak geçirdiklerini söyledi. Daha çok çalışarak hedeflerini büyütmeyi istediklerini dile getiren Şen, "İyi bir kamp dönemimiz oldu. Şevval madalya almaya çok hevesliydi. İlk gün 2 son gün de 1 madalya alarak toplamda 3 madalyayla ülkemize döndük. Bunun 10 Kasım'da olması bizim için daha büyük bir anlam ifade etti. Daha çok çalışarak hedeflerimizi de büyütmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ege Üniversitesi Necdet Budak Saraybosna Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title