Haberler

Ali Koç, devre arasında Volkan Demirel'i yanına çağırarak talimatlar verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında takımı yalnız bırakmadı. Koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında tek başına oturan Ali Koç, sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşünce büyük bir üzüntü yaşadı.

Beraberlik golü Ali Koç'u sevindirse de Fenerbahçe kupaya veda edince, stattan hüzünlü bir şekilde ayrıldı. Başkan Koç'un devre arasında Volkan Demirel'i yanına çağırıp, talimat vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Demirel bu talimatları, telefonla kulübedeki teknik heyete iletti.

Ali Koç, devre arasında Volkan Demirel'i yanına çağırarak talimatlar verdi

EMRE BU SEZON 7 SARI KART GÖRDÜ, 4'Ü YEDEK KULÜBESİNDE

Emre Belözoğlu dün sinirlerine hakim olamayınca kırmızı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın 24. dakikasında Serdar Aziz, Sörloth ile çıktığı hava topu sonrası sakatlık geçirdi. Kulübede olan Emre Belözoğlu, Sörloth'la tartışırken iki futbolcu da birbirlerine elleriyle sus işareti yaptı. Hakem Cüneyt Çakır, bunun üzerine Emre'yi sarı kartla cezalandırdı.

Tepkisini sürdüren tecrübeli oyuncu, ikinci sarıdan kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tuttu. Pozisyonda Sörloth da sarı kart gördü. Emre Belözoğlu'nun devre arasında soyunma odasına giden Cüneyt Çakır'a da tepki gösterdiği öğrenildi. Emre bu sezon 7 kez sarı kartla cezalandırılırken, bunların 4'ünü yedek kulübesinde 3'ünü ise sahada gördü.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Volkan Demirel Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (9)

maho:

Fener bahçe sabıkalı bu emreyi derhal gönderin yoksa başınız belaya girer

9
0
yanıtYanıtla
Maho:

Başımız zaten belada

yanıt0
yanıt0
Neden başarısız?:

Fener neden başarısız? Çünkü takımı yönetmesi gereken teknik direktör olması gerekirken başkan ve kıdemli futbolcular (emre, volkan gibi) her işe burunlarını sokuyorlar.

7
1
yanıtYanıtla
Ahmet Akif:

Fenerbahce bu Emreyi gondermedigi surece daha cok dibe batar , bir de Fenerde herkes Teknik direktor luk yapinca bu yenilgiler kacinilmaz

6
0
yanıtYanıtla
FB Lİ:

EMRE- VOLKAN GİTMELİ

3
1
yanıtYanıtla
fb:

tahir karapınar bile bu takımın yeniden yapılanmaya ihtiyacı var dedi adam bir haftada anladı bu takıma kaliteli transferler şart ama yönetimimiz 2 yılda anlamadı eğer bu yılda 2. sınıf 3. sınıf transferler olursa gelecek yılda başarılı olamayız caner ile gökhan gönülü geri alın önce serdar azizin yanına, ondan daha kaliteli 1 stoper şart 2 tane kanat şart emre belözoğlunun yerine oyuncu şart eğer transferler olursa ama kaliteli başarı gelir yoksa seneyede yokları oynarız transfer şart

4
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Horozu çok olan köyün sabahı olmazmış. . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
MHS:

Koskaca fbş i amatörler yönetiyor sanki vay ki vayyyy

3
0
yanıtYanıtla
üzgün fb li:

Kıymetli Başkanımız Ali KOÇ İki yıla bir bakınız her gelen başarısız ve gitti . Ancak dünkü Trabzon kupa maçında Emre nin kırmızı kart görmesi iyi oynayan Deniz in oyundan çıkması bu takımda gitmesi gerekenleri göndermeziseniz biz üzgün olmaya devam. Emre -Volkan Mehmet Aurelio- Tahir Hoca ya yetki

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title