Haberler

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a Yakınlığıyla Bilinen Gazeteciyi FB TV'ye Çıkarmadı

Güncelleme:

Dün yapılan kongrede başkan seçilen Ali Koç, Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin'i FB TV'deki programına çıkarmadı.

Fenerbahçe'de dün yapılan seçimli kongrede başkan seçilen Ali Koç, kulüpten ilk kesiği yaptı.

Kongre sürecinde FB TV'nin yayın politikasından rahatsız olduğu bilinen yeni başkan, Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen gazeteci Alaattin Metin'in görevine son verdi. "Günaydın Fenerbahçe" adlı programda yorumlarda bulunan Alaattin Metin, bu sabahki programda yer almadı.

TARAFTARLAR SEVİNÇLE KARŞILADI

Fenerbahçeli taraftarlar, Metin'in programa çıkmamasını sosyal medya hesaplarında sevinçle karşıladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

köylü:

Koca kafa tüpçü ne yapacak şimdi en büyük danışmanı yuvadan uçtu.

5
2
yanıtYanıtla
Yav he he:

Şimdi Başkan Ali Koç yarın takım kötü performans gösterirse İstifa Ali Koç . Böyle değil midir hep . Gelirken havaalanlarında karşılanan futbolcular seçilen başkanlar bir zaman sonra kötü gidişat başlayınca yuhlamalar istifa sesleri Aziz Yıldırım gelirken de aynı değil miydi ?

4
1
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Oldumu şimdi sen küçük işlerle, uğraşıyorsun, adamların suçu günahı ne, sen büyük Fenerbahçenin başkanı oldun artık, unutmada, şımarmada, ufak tefek işlere başkasını görevlendirki, sana kötü gözle bakmasınlar.

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Alaatin METİN kendi çıkmamıştır.

0
4
yanıtYanıtla
gooolll:

valla tavsiyem aziziin hiç bir kalıntısını bırakma geri gelirse o senin kalıntını bırkmaz ali şende kurtaramaz seni başkan yıldırım cok tehlikeli adamdır

2
1
yanıtYanıtla
koçum benim:

helal ali bey köklerini kazı. . .

1
1
yanıtYanıtla
Dinazor kalmasın:

Bıraksalar ölene kadar orda kalırdı defolun gidin yaşlı dinazorlar servetinize servet kattınız genç beyinlere yer açılsın

2
0
yanıtYanıtla
adem:

şunu unutmayın başa gelen herkes sistemin adamı. sermayenin adamı. ali gider veli gelir. siz cebinizdeki parayı düşünün. boşverin koçu azizi

2
0
yanıtYanıtla
aziz gitti goç geldi:

İŞTE BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE FENERBAHÇE''NİN YENİ BAŞKANI ALİ KOÇ

2
0
yanıtYanıtla
griii:

eski ekip yaşlı zaten.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title