Haberler

Alanya'da Kış Turizmi "Avantaj Rotası"Yla Canlanacak

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında Alanya’daki kış turizmini canlandıracak “Avantaj Rotası Alanya” protokolü imzalandı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında Alanya'daki kış turizmini canlandıracak "Avantaj Rotası Alanya" protokolü imzalandı.

Alanya Belediyesi'nin desteğiyle ALTİD ve Anadolujet arasında, Grand Okan Otel'de "Avantaj Rotası Alanya" protokolü imzalandı. Törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, turizm yöneticileri katıldı.

PROTOKOLÜN AVANTAJLARI ANLATILDI

İmza töreninden önce, hazırlanan protokolün kış turizmine sağlayacağı avantajlar değerlendirildi. Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, 1-31 Aralık arasında 'Avantaj Rotası', 1 Ocak-31 Mart ve 1 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında 'Kış Tatil Paketi' programlarıyla ilgili bilgiler verdi.

ALANYA AVANTAJLARI UÇURUYOR

"Alanya Avantajları Uçuruyor" sloganıyla hazırlanan projenin iç pazara ve Alanya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan şunları söyledi:

"Fırsat noktası adıyla yola çıktığımız bu proje ile Alanya'nın potansiyel gücünü arttıracağız. Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nın (GZP) etkin kullanımıyla İç Anadolu'nun bütün kesimlerini Alanya'yla tanıştıracağız. Bu kapsamda Ankara, merkez olarak belirlendi. Türkiye'nin herhangi bir yerinden Alanya'ya gelmek isteyenler Ankara üzerinden uçacak şekilde Esenboğa'ya transferi, gidiş dönüş uçak bileti, Alanya'da bir gecelik her şey dahil oda fiyatı, GZP'den oteline transferi, geri dönüş içinde aynı sistemi kapsayacak şekilde 149 TL gibi bir fiyata bu avantajdan faydalanabilecekler" dedi. Doğan, projenin uçak içi dergide 8 sayfa halinde, sosyal medyada ve iletişim materyalleri aracığıyla tanıtılacağını belirtti.

ALTERNATİF ÜRETMEK ZORUNDAYIZ

Rusya krizinden dolayı esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Turizmde alternatif üretmek zorundayız" dedi. Projenin bölge için bir artı değer olacağına vurgu yapan Yücel, "Alanya'nın tarihini, kültürünü ve sosyal değerlerini tanıtmak için bu projenin bir fırsat olacağına inanıyorum. Bu sayede yerli turiste hitap ederek iç turizmi canlandıracağız. Projeye her türlü desteği vermeye hazırım."

KIŞ DÖNEMİ HAREKETLENMELİ

Kış döneminde daha fazla turistik tesisin açık kalabilmesi ve esnafın gelen turistlerden faydalanabilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili ise, "Alanya Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) desteğiyle, Anadolujet ortaklığında, durağan geçen kış dönemini hareketlendirmek için tatil ve tur paketleri hazırladık" dedi.

AVANTAJ ROTASI BUGÜN START ALDI

Ankara üzerinden Anadolu Jet ile Alanya'ya gelecek olan yolcuların çok uygun paket fiyatlarıyla transfer, otel, restoran, müze, şehir turu, ayrıca bisikletler ile Toros Kardelenleri ve muz bahçesi turları hizmetlerinden faydalanacakları belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel İbrahim Doğan Burhan Sili Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title